Descoperire macabră, o tânără de 18 ani, mamă a doi copii, a fost ucisă într-o cabană

Doi copii au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă în bătaie într-o cabană părăsită la Vişeul de Sus, în Maramureş. Principalul suspect este un tânăr care a încercat să-și ia viața însă a fost salvat de medici după ce a fost găsit de un cioban, lângă victimă.

07 iun. 2020, 05:33
Descoperire macabră, o tânără de 18 ani, mamă a doi copii, a fost ucisă într-o cabană

Poliția Maramureș a fost sesizată prin apel la 112 de un cioban că într-o cabană părăsită dintr-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără mamă de 18 ani. Fata avea doi copii, care acum au ramas orfani.

Pe corpul tinerei au fost descoperite urme de violență. Din primele informații, principal suspect în acest caz este chiar iubitul fetei, un tânăr de 24 de ani. De altfel, el ar fi încercat să se spânzure în urmă cu câteva zile, în apropiere de cabana părăsită. Tânărul a fost descoperit atârnând în ștreang de același cioban care a găsit și cadavrul fetei.

Citeşte şi Româncă ucisă cu sânge rece de fostul iubit în Spania. Detalii şocante din anchetă

Suspectul a fost salvat în urma intervenției unui echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Cadavrul tinerei mame a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei exacte a morții.


loading...
Partenerii noștri