Descoperire macabră pe un câmp din Italia. O româncă de 20 de ani a fost găsită moartă

O descoperire macabră a fost făcută pe un câmp din Busto Arsizio, provincia Varese, în Italia. O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită moartă pe un câmp.

28 aug. 2019, 14:43

Cadavrul tinerei de 20 de ani era într-o stare avansată de descompunere. Alături, a fost găsit un portofel cu documente românești. Trupul fetei a fost descoperit luni după-amiază de proprietarul terenului, care s-a apucat atunci de tăiat iarba.

Din cauza stării avansate de descompunere, primele investigații efectuate de medicul legist nu au reușit să stabilească modul în care tânăra a decedat. Cauzele morții rămân deocamdată necunoscute.

În apropierea corpului, anchetatorii au găsit un portofel cu documentele unei tinere românce în vârstă de 20 de ani, rezidentă în Italia și cu care familia nu avea relații apropiate, motiv pentru care nimeni nu a semnalat dispariția sa. Polițiștii italieni încearcă, de asemenea, să stabilească dacă persoana decedată este aceeași cu cea ale cărui documente au fost găsite la locul descoperiri cadavrului.