Descoperire MACABRĂ sub un pod din Câmpulung Muscel VIDEO

Doi muncitori au găsit o femeie moartă, pe jumătate dezbrăcată, în râul Târgului la Câmpulung Muscel. Tânăra avea 28 de ani şi era mama a două fetiţe.

16 apr. 2013, 20:13
Descoperire MACABRĂ sub un pod din Câmpulung Muscel VIDEO

Cadavrul unei femei a fost găsit în Câmpulung Muscel de doi muncitori care mergeau la serviciu, spre fosta platformă ARO. Oamenii au sunat îngroziţi la 112 şi au chemat o ambulanţă.

Tânăra a fost găsită dezbrăcată de la brâu în sus şi agăţată cu un picior de un drug de fier. Din păcate, medicii veniţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Femeia era moartă de aproape 10 ore. Este posibil ca trupul să fi fost adus de apă din amonte, pentru că avea mai multe urme de lovituri, semn că s-a izbit de bolovani.

„Este vorba despre o femeie de 28 de ani, mama a doi copii, a două fetiţe de 3 ani. Se pare că avea foarte multe greutăţi, necazuri din câte am înţeles de la colegii mei şi probabil a cedat psihic şi a dorit să încheie socotelile cu viaţa”, a declarat comisar şef Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş, potrivit România TV.

Pe lângă varianta sinuciderii, anchetatorii mai iau în calcul şi varianta unui accident sau a unei crime. Cauza exactă a morţii se va stabili însă după efectuarea autopsiei.