Descoperire ŞOC. Ce se întâmplă la 4 zile după ce murim

Descoperire uluitoare făcută de cercetători. După ce inima încetează să mai bată, iar sistemul respirator şi cel circulator se opresc, persoana este declarată decedată. Doar că, acum s-a aflat că unele părţi ale corpului sunt încă funcţionale şi la câteva zile după ce restul corpului a încetat să mai funcţioneze. 

25 apr. 2017, 09:03
Descoperire ŞOC. Ce se întâmplă la 4 zile după ce murim

Descoperirea ar putea schimba modul în care privim transplantul de organe, scrie descopera.ro. Microbiologul Peter Noble, împreună cu echipa sa de la Universitatea din Washington, au investigat genele active din şoareci şi peşti zebră decedaţi. Cercetările anterioare au identificat un mănunchi de gene din cadavre umane, care au rămas active timp de 12 ore, de la ora decesului.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ! „Am fost în Rai şi mi-am întâlnit prietenii morţi”! Istorisirea unui bărbat care a fost în moarte clinică

Rezultatele finale ale cercetării au identificat peste 1.000 de gene, care au funcţionat câteva zile de la data decesului, însă nu a fost ca şi cum le-ar fi trebuit un timp mai îndelungat să se oprească decât restul corpului, de fapt activitatea lor a crescut.