Descoperire şocantă în Buzău. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe mijlocul străzii!

Incident şocant petrecut în Buzău. Un tânăr de 25 de ani a fost descoperit mort, pe mijlocul străzii.

05 feb. 2021, 21:53
Descoperire şocantă în Buzău. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe mijlocul străzii!

Descoperire şocantă în Buzău. Tragedia a avut loc miercuri seară și nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele ore de viață ale băiatului.

Descoperire şocantă în Buzău. Ce s-a petrecut

În seara zilei de 3 februarie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul IPJ Buzău au fost chemați la locuința unei persoane din cartierul Broșteni. Acolo, un echipaj de la ambulanță încercase deja să resusciteze un tânăr de 25 de ani, care, în cele din urmă, s-a stins din viață.

Nimeni nu știe cum a murit băiatul. Reprezentanții IPJ Buzău spun că nu au niciun element care să conducă la o posibilă ipoteză, fiind chemați la fața locului de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță. Deși susțin că în cauză a fost deschis dosar penal pentru „ucidere din culpă”, polițiștii nu au (sau nu doresc să furnizeze) nici măcar numele persoanei decedate, conform ReporterBuzoian.

De altfel, doar cu o zi în urmă un bărbat a decedat la Piteşti. a făcut o criză de epilepsie și a căzut la pământ. Asupra lui avea o geantă în care era numai o cruce și o carte de rugăciuni. Criza de epilepsie s-a datorat unei vești cutremurătoare: îi murise mama. Le spunea cu lacrimi în ochi trecătorilor care încercau să-l atingă să nu dea în el.

După mai bine de 30 de minute trupul neînsuflețil al bărbatului în vârstă de 67 de ani a fost aşezat direct în sicriu, după care urcat într-o maşină mortuară. Aparent bărbatului i s-a făcut rău dintr-o dată, iemdiat după ce a coborât din maşină pentru a merge la o consultaţie, la medicul său de familie. Bărbatul efectiv s-a păbușit pe trotuar, iar soţia acestuia a sunat rapid la Ambulanţă. Echipajul de urgenţă sosit la locul incidentului a început manevrele de resuscitare, însă a fost prea târziu.

Vreme de 45 de minute personalul medical a încercat din răsputeri să-i salveze viața bărbatului, însă, fără succes. A fost prezent şi medicul de familie care a ieșit din cabinet, precum şi un echipaj de poliţie, care a stabilit identitatea şi vârsta bărbatului.

Citeşte şi: Asistentă de sub 35 de ani de la Marius Nasta, moartă acasă după doza de rapel a vaccinului anti-Covid