Descoperire şocantă într-un apartament. Două femeie au fost găsite moarte. Lângă ele se afla un copil în stare gravă

Două femeie în vârstă de 24 şi 47 de ani, din Republica Moldova, au fost găsite moarte în apartamentul în care locuiau. Lângă ele se afla şi un copil în stare gravă. Cu toţii s-ar fi intoxicat cu ciuperci. 

09 iun. 2020, 05:52
Descoperire şocantă într-un apartament. Două femeie au fost găsite moarte. Lângă ele se afla un copil în stare gravă

Tragedia s-a petrecut într-un apartament şi Rezina. Cel care a sunat la 112 a fost soţul femeii în vârstă de 24 de ani. Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al femeii în vârstă de 24 de ani a fost găsit în camera de baie, iar a mamei acesteia în vârstă de 47 de ani în dormitorul apartamentului. În locuință se afla și un copil în vârstă de trei ani în stare gravă și avea convulsii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Rezina, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

„În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că, la data de 7 iunie în jurul orelor 14:00 bărbatul , împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure de unde au strâns ciuperci. Ulterior la ora 22:00, ajungând la domiciliu în orașul Rezina mamei copilului i s-a făcut rău și a plecat în camera de baie, iar femeia de 47 de ani s-a culcat cu copilul minor să doarmă. Dimineața soțul femeii a chemat ambulanța, însă medicii au constatat decesul ambelor femei. În bucătărie au fost depistate ciuperci pregătite”, a declarat ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău, potrivit jurnal.md.

Cadavrele au fost transportate la CML Rezina pentru stabilirea cauzei decesului. Starea copilului este gravă, se află în comă.

Citeşte şi Încă patru decese provocate de coronavirus în România. Bilanţul a ajuns la 1343