Descoperire şocantă la marginea Constanţei. Câini împuşcaţi şi zdrobiţi cu bâtele VIDEO

Cadavrele mai multor câini au fost găsite în nişte saci la ieşirea din oraşul Constanţa. Animale au murit în chinuri groaznice, împuşcate cu arme de vânătoare şi zdrobite cu bâtele.

08 apr. 2014, 08:44
Descoperire şocantă la marginea Constanţei. Câini împuşcaţi şi zdrobiţi cu bâtele VIDEO

Reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa a fost anunţat printr-un telefon anonim, că mai mulţi câini morţi au fost abandonaţi la marginea Constanţei, informează România TV.

Citeşte şi Copil de şapte ani, MUŞCAT de maidanezi în Parcul IOR

„Dupa primele semne se pare ca au fost împuşcaţi cu o armă de vânătoare. Până la necropsie nu putem să ştim cu certitudine, dar oricum au avut o moarte violentă. Unul dintre ei are cavitatea toracica plină cu sânge, are hemoragie internă”, a spus Ziadin Murat, reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa.

Citeşte şi Scandalul câinilor fără stăpân: ASPA interzice adopţiile, ONG-urile fac acuzaţii grave

Oamenii au rămas şocaţi când au văzut câinii măcelăriţi. „Goaznic, păcat! Cei care au făcut asta nu sunt oameni, sunt altceva, ei ştiu mai bine”, a spus un martor la grozăvie.

Din cauza întunericului, căutările au fost sistate şi vor fi reluate marţi, pentru a vedea dacă există şi alte cadavre de animale.