DESCOPERIRE ŞOCANTĂ. Un bărbat a fost găsit mort în puţul liftului

Un bărbat a fost găsit mort în puţul liftului, în Timişoara. Descoperirea a fost făcută chiar de locatarii blocului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului.

19 mart. 2014, 11:33
DESCOPERIRE ŞOCANTĂ. Un bărbat a fost găsit mort în puţul liftului

Niste mecanici chemati de locatari sa repare un ascensor al unui bloc din Timisoara, care nu mai functiona, au gasit, prabusit in putul liftului, un barbat cazut cu fata in jos. Muncitorii au sunat imediat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului au sosit pompierii, un echipaj SMURD si politia, scrie opiniatimisoarei.ro.

Dimineata, locatarii unui bloc cu 10 etaje au observat ca liftul nu mai merge, asa ca au sunat la serviciul de intretinere ascensoare. Doi mecanici au venit sa remedieze defectiunea. Cabina ascensorului care se intepenise la parter era coborata cu cativa zeci de centimetri fata de prag. Oamenii au continuat sa faca cercetari la etajele superioare unde, pana la nivelul 2 au descoperit ca sistemele de siguranta pentru franarea cabinei erau rupte. Mecanicii s-au apucat apoi sa ridice cabina, iar cand s-au uitat dedesubt, au ramas socati. Un barbat de aproximativ 60 de ani era cazut cu fata in jos in casa liftului. Acesta era dezbracat si nu respira.

Citeşte şi Cadavrul unui bărbat sfâşiat de câini, descoperit într-o clădire abandonată

Pompierii l-au scos pe barbat din put, iar politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Din primele informatii, se pare ca barbatul nu ar fi cazut de la inaltime mare, insa s-a lovit puternic la cap.

Victima locuia in blocul respectiv si traia singur de mai bine de un an de cand ii murise sotia. Singurul copil, o fiica, emigrase de multa vreme in America, dar, desi il chemase in repetate randuri la ea, batranul refuzase sa plece. Vecinii barbatului au spus ca acesta era deprimat din pricina singuratatii.

Politistii iau in calcul si posibilitatea unei sinucideri.

Citeşte şi Descoperire ŞOCANTĂ. Cadavrul unui bărbat, găsit de deţinuţii care făceau curat într-un şanţ