Descoperire SURPRINZĂTOARE: Ce a găsit portarul în MANSARDA unui bloc de locuinţe

O încăpere ce părea a fi o debara la mansarda unui bloc îl frământa demult pe portarul imobilului. I-a întrebat pe locatari ce se află acolo şi a cui e camera respectivă, dar niciunul nu a ştiut să îi spună. Curios, paznicul s-a hotărât să deschidă încăperea respectivă.

02 apr. 2014, 18:31
Descoperire SURPRINZĂTOARE: Ce a găsit portarul în MANSARDA unui bloc de locuinţe

Surpriza paznicului Ronald Mclintock, din Marea Britanie, a fost mare. Bărbatul a deschis uşa ce rămăsese încuiată mai bine de 30 de ani. Mare i-a fost mirarea celui care se gândea la ce poate fi mai rău, chiar la un secret macabru, înainte de a se hotărî să spargă lacătul.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani a descoperit acolo numai rafturi pline cu conserve de alimente, dar şi cu detergenţi şi alte prafuri de curăţat, care datau din anii ’70 ţi ’80, dar care, în mod miraculos, rămăseseră intacte, scrie metro.co.uk.

„A fost pură curiozitate. Sincer, am crezut că voi găsi doar gunoaie, iar când am văzut toate acele conserve şi pachete cu mâncare am avut un şoc. Nimeni nu ştie cine le-a adus acolo, erau peste 250 de cutii foarte vechi. Cel care şi-a făcut acele provizii a cheltuit foarte mulţi bani şi pare că se pregătea pentru ceva. Anii ’70 au fost tensionaţi. Cred că se temea de sfârşitul lumii”, a povestit Ronald.

„Anii ’70 au fost ani de nesiguranţă, cu greve ale minerilor, cu Războiul Rece şi cu numai trei zile de lucru p săptămână…Poate că cineva se pregătea de Apocalipsă. Nu m-am îndurat să dispun de ceea ce am găsit, pentru că o consider ca fiind o mică comoară a istorie şi, în plus, cel care a adunat-o trebuie să fi cheltuit pe ea o mică avere”, a adăugat el.