Descoperire tristă care i-a distrus căsnicia unui cunoscut sportiv! A aflat că soția l-a înșelat timp de un an cu preotul local. Ce are de gând să facă acum

Fostul star de la echipa de baseball Chicago Cubs, aflat în plin divorț, după ce a descoperit că soția l-a înșelat cu preotul comunității.

22 iul. 2021, 16:27
Descoperire tristă care i-a distrus căsnicia unui cunoscut sportiv! A aflat că soția l-a înșelat timp de un an cu preotul local. Ce are de gând să facă acum

Ben Zobrist e fostul star de la echipa de baseball Chicago Cubs, aflat în plin divorț după ce a descoperit că soția l-a înșelat cu preotul comunității.

Soția îi cere la divorț despăgubiri de patru milioane de doalri sub pretextul că și-a abandonat cariera și a pierdut bani de pe contract după ce a avut o relație cu pastorul lor.

Ben și Julianna Zobrist au depus amândoi actele de divorț, după 14 ani de căsnicie. Cei doi și trei copii împreună.

Jucătorul de baseball, în vârstă de 40 de ai, a spus că soția sa l-a înșelat timp de un an de zile cu preotul Bryon Yawn. Ca să-și rezolve problemele din căsnicie, sportivul s-a retras din activitate. Soția îi reproșează acum că renunțând la cariera sportivă a pus în pericol averea familiei.

Ben Zobrist nu a jucat tot sezonul și tocmai de aceea a câștigat doar 4,5 milioane de dolari, în loc de 12 milioane, așa cum prevedea contractul.

Acum, Julianna cere la divorț jumătate din toate bunurile și banii pe care îi dețin împreună. Mai mult, a cerut și o sumă de patru milioane de dolari.

Avocatul lui Zobrist respinge pretenția ca fiind ”de-a dreptul absurdă” și o acuză pe Julianna că încearcă să distragă atenția de la faptul că ea și-a înșelat soțul cu pastorul.