Descoperirea BIZARĂ făcută de un copil de 12 ani într-o CASĂ PĂRĂSITĂ: Am crezut că este un manechin

O copil de 12 ani din America a făcut o descoperire şocantă în momentul în care a îndrăznit să intre într-o casă părăsită. El a deschis un dulap, găsind trupul mumificat al unui bărbat mort de cel puţin cinci ani. Familia minorului a anunţat imediat poliţia.

18 iun. 2014, 18:51
Descoperirea BIZARĂ făcută de un copil de 12 ani într-o CASĂ PĂRĂSITĂ: Am crezut că este un manechin

Dornic de a descoperi lucruri noi, băiatul din Ohio a intrat într-o casă părăsită aflată în cartierul său, însă nu se aştepta să tragă o astfel de sperietură după ce a deschis uşa unui dulap. Astfel, în interiorul lui se afla trupul mumificat al unui bărbat care atârna, fiind legat de gât cu o curea, potrvit NY Daily News.

Citeşte şi Cea mai TERIFIANTĂ IMAGINE dintr-o CASĂ PĂRĂSITĂ: Unde şi-a făcut un roi de VIESPI CUIB FOTO

Conform autorităţilor, corpul bărbatului pare să aibă o vechime de cel puţin cinci ani. După ce a făcut descoperirea, el i-a spus mamei ceea ce a găsit, femeia anunţând imediat poliţia. În prezent, se crede că Edward Brunton, proprietarul casei, s-a sinucis la scurt timp după ce s-a mutat în casă, în anul 2009. 

Citeşte şi UIMITOR: Cum arată FATA de 13 ani care a fost CONGELATĂ timp de 500 de ani într-un vulcan din Argentina FOTO

Fiul meu a venit acasă şi mi-a spus că a descoperit un cadavru într-o casă părăsită. La început a crezut că este vorba de vreo păpuşă sau un manechin, însă apoi a realizat că este o mumie„, a declarat McGrath, mama copilului care a făcut descoperirea şocantă.