Descoperirea care a FRAPAT cercetătorii: O creatură BIZARĂ, de 15 centimetri, are ADN UMAN VIDEO

Un nou documentar face ravagii în rândul pasionaţilor de bizar, după ce o echipă de cercetători a ajuns la concluzia că o creatură lungă de doar 15 centimetri, descoperită cu câţiva ani în urmă în Chile, are urme de ADN uman. Astfel, oamenii de ştiinţă cred că este vorba de un om care a suferit mutaţii.

24 apr. 2013, 08:29

În urma testelor ADN efectuate pe scheletul unei creaturi care seamănă cu un extraterestru, având doar 15 centimetri lungime şi un cap mare, cercetătorii unei universităţi americane au ajuns la concluzia că este vorba despre un bărbat care a suferit mutaţii serioase, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O creatură fosilizată ciudată, care seamănă cu un falus, descoperită de biologi FOTO

El a fost descoperit în urmă cu 10 ani în Chile şi a fost numit Ata. Cu toate că la început au existat anumite speculaţii potrivit cărora este vorba de un fetus, o maimuţă sau chiar un extraterestru, testele au confirmat faptul că vietatea deţine urme de ADN uman. Rezultatul cercetărilor este tema unui documentar recent numit Sirius.

Citeşte şi NOAPTE DE COŞMAR LA VÂNĂTOARE: Creatură extraterestră, suprinsă camera de filmat VIDEO

O mostră din măduva specimenului a fost supusă unor analize efectuate de oamenii de ştiinţă ai unei prestigioase universităţi americane. Potrivit unui ziar chilian, un om pe nume Oscar Munoz a găsit rămăşiţele în 2003 într-un oraş părăsit din deşertul Atacama. Îmbrăcat într-o pânză, cu dinţi tari şi un cap mare, corpul era închis la culoare şi avea nouă coaste. Inedit este faptul că s-a ajuns la concluzia că el a trăit între şase şi opt ani înainte să moară.

Citeşte şi Creatură ciudată, umanoidă, descoperită în Namibia VIDEO

„Pot spune sigur că nu este o maimuţă. Este un om, mai apropiat de om decât cimpanzeii. A trăit între şase şi opt ani. Sigur respria, mânca şi metaboliza. Acum întrebarea este cât de mare era chestia când s-a născut”, a declarat Garry Nolan, directorul laboratorului de celule stem din Universitatea de Medicină Standford.

Citeşte şi O creatură misterioasă, filmată cu camere subacvatice VIDEO