Descoperirea care arată ce s-a întâmplat cu oamenii acum 10.000 de ani. Cercetătorii păstrează secretul FOTO

Arheologii indieni au făcut o serie de descoperiri epocale într-o serie de peșteri din regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh. Numeroase picturi rupestre, care înfățișează ființe extraterestre, cu o vechime de peste 10.000 de ani ridică numeroase semne de întrebare cu privire la istoria civilizațiilor care au trăit în zona respectivă.

17 dec. 2014, 11:49

Chiar dacă există numeroase semne extrem de clare care indică faptul că civilizațiile extraterestre și-au făcut simţită prezența pe Terra încă din cele mai vechi timpuri, există numeroși oameni de știință care neagă cu vehemență această teorie, scrie antena3.ro. O nouă descoperire confirmă teoria extratereștrilor antici și de această dată este vorba de o serie de picturi rupestre, care au fost descoperite recent în mai multe peșteri din India.

Citeşte şi SPOVEDANIA unui PREOT zguduie BISERICA. „DOAMNE, APĂRĂ-NE, chiar EXISTĂ printre noi…” FOTO

Imaginile, chiar dacă eu o vechime de cel puțin 10.000 de ani, indică faptul că extratereștri au interacționat cu oamenii preistorici. Lanțul de peșteri se află în vecinătatea satelor Chandeli şi Gotitola, iar potrivit localnicilor, o legendă vorbește despre oamenii ” rohela”, care veneau din cer cu ajutorul unei nave spațiale în formă rotundă și de fiecare dată răpeau mai mulți localnici. Aceștia nu se mai întorceau niciodată, motiv pentru care s-a crezut că erau aleși pentru a trăi într-o lume mai bună.

Citeşte şi ŞTIINŢĂ: Trei MISTERE care nu au putut fi explicate