Descoperirea din timpul unui JAF care l-a făcut pe HOŢ să se PREDEA singur POLIŢIEI. VEZI ce a găsit

Poliţiştii au fost uimiţi atunci când un hoţ s-a predat singur, după ce a rămas şocat de ceea ce a găsit într-o casă pe care voia să o jefuiască.

20 iun. 2013, 15:09
Descoperirea din timpul unui JAF care l-a făcut pe HOŢ să se PREDEA singur POLIŢIEI. VEZI ce a găsit

Un hoţ înspăimântat s-a predat singur poliţiei din Noua Zeelandă, după ce, în timpul unui jaf, a dat peste un bărbat spânzurat, potrivit BBC.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. O echipă RADET a găsit un cadavru MUMIFICAT într-un canal din Bucureşti

Deoarece în casă era întuneric, el practic s-a lovit de cadavru, lucru care l-a făcut să ţipe, alertând vecinii care au crezut că este vorba de o ceartă domestică. Autorităţile din oraşul Hamilton, venite la faţa locului, au ajuns la concluzia că sinucigaşul a murit cu câteva ore înainte de intrarea prin efracţie a infractorului. Cu toate acestea, cadavrul ar fi putut sta acolo atârnat zile bune, dacă nu ar fi fost descoperit de hoţ.

Să sperăm că hoţul va învăţa ceva pozitiv din acest lucru şi se va decide să nu mai recurgă la furturi. Eu cred că a fost o karma negativă„, a declarat Freda Grace, purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Citeşte şi O suedeză a făcut sex cu un schelet şi a fost condamnată la 2 ani de închisoare

Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de miercuri şi circumstanţele au fost considerate „extrem de triste”. Mai mult, infractorul nu va fi condamnat pentru intenţia sa de furt.