Descoperiri BIZARE din România ţinute la secret. Misterele care au uimit lumea

Publicat: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 12:49 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 12:49 // Sursa: romaniatv.net

România este țara în care numeroasele enigme, mistere sau descoperiri fantastice își au locul. De cele mai multe ori, nimeni nu vorbește despre ele, ignorându-le din comoditate sau pentru faptul că sunt aproape imposibil de explicat. Probabil că o cercetare mai amănunțită a acestor fapte ar deschide noi orizonturi spre înțelegerea istoriei îndepărtată a planetei, cât și despre evoluția omului.

Foto: muntii-bucegi.ro

De ce nu se vorbește despre aceste descoperiri? Răspunsul rămâne un mare mister, care probabil nu va fi elucidat niciodată. Iată care sunt cele mai impresionante descoperiri care s-au realizat de-a lungul timpului pe teritoriul țării noastre:

"Pescarul de la lacul Getic" reprezintă cel mai vechi schelet care a fost descoperit în Europa. Datează de peste 1 milion de ani și a fost descoperit în Vâlcea.

La Cucuteni au fost descoperite rămășițele unei civilizații misterioase care a trăit cu circa 1000 de ani înaintea celei sumeriene. Cine erau acești oameni și care era gradul lor de dezvoltare? Nimeni nu a răspuns încă la această întrebare.

Limbajul de la Tartaria este poate cea mai veche scriere din lume. Tăblițele au o vechime de peste 7500 de ani și nimeni nu dorește să le pună la adevărata lor valoare.

OZN-urile sculptate în pietrele din Munții Neamțului. Printre altele, aici au fost găsite tăbliţe din lut, imprimate cu pictograme care ar putea constitui forme ale celor mai vechi scrieri din lume, precum si doua ciudate structuri din piatra, una semănând izbitor cu un OZN, iar cealaltă aducând, la fel de izbitor, cu celebrul Sfinx din Munţii Bucegi.

Cel mai vechi cuptor de topit metale din întreaga lume s-a descoperit la Câmpeni. Are o vechime de peste 8000 de ani.

Misterele de la Sarmizegetusa. Aici se presupune că există în subteran diverse camere în care sunt păstrate secretele omenirii. Până în prezent nimeni nu a avut curiozitatea să exploreze zona. Oare de ce?
Pădurea Baciu, de lângă Cluj-Napoca, este considerata „cea mai paranormala", de altfel despre ea cunoscându-se pretutindeni in lume multe detalii şocante, scrie efemeride.ro.

Misterele din Bucegi. Americanii si romanii pătrund sub masivul Bucegi și descoperă o aşa-zisă sala a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, si de asemenea descoperă „amfora cu aur monoatomic", care duce la o inimaginabila longevitate.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bizar cucuteni misere Romania mistere mistere Bucegi Sarmisegetuza Sfinx
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 ian 20:28
...Bucegi. Cel mai vechi cuptor de topit metale din întreaga lume s-a descoperit la Câmpeni. Are o vechime de peste 8000 de ani. RTV google_ad_client = "pub-3163364706556222"; google_ad_width = 336;...
11 ian 20:01
...nimeni nu vorbește despre ele, ignorându-le din comoditate sau pentru faptul că sunt aproape imposibil de explicat. Citește mai departe…

...
11 ian 13:02
... România este țara în care numeroasele enigme, mistere sau descoperiri fantastice...
11 ian 13:01
...ignorându-le din comoditate sau pentru faptul că sunt aproape imposibil de explicat. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7223
RON
25 Jun
noapte 20 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H