Descoperiri şocante după săpături în curtea lui Gheorghe Dincă

Tuneluri şi camere secrete au fost descoperite de anchetatori pe proprietatea lui Dincă. De asemenea, zeci de bidoane cu ulei, bucăți de asfalt și cârpe au fost găsite îngropate în pământ în curtea acestuia, susțin surse citate de România TV. În plus, tone de haine de femei au fost ridicate de anchetatori din casa ororilor. Mai multe persoane care l-ar fi ajutat pe Gheorghe Dincă să sape gropile din curte au ajuns în faţa anchetatorilor. De asemenea, Poliţia a început să identifice femeile din fotografii pe care le-au găsit în laptopul lui Gheorghe Dincă şi a început să le caute. Aşa au ajuns şi la o femeie din Brâncoveneşti care susţine că ar fi fost bătută şi violată de acesta. 

14 aug. 2019, 09:48
Descoperiri şocante după săpături în curtea lui Gheorghe Dincă

DIICOT a anunţat că raportul preliminar de expertiză medico-legală antropologică a indicat faptul că fragmentele osoase examinate, care au fost găsite la liziera pădurii, provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi sunt altele decât cele descoperite la locuinţa lui Gheorghe Dincă şi care s-a confirmat că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, precizează DIICOT.

DIICOT preciza, în 6 august, că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, declara, în 5 august, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.