Descoperiri şocante în casa lui Gheorghe Dincă! Ce au găsit anchetatorii

Publicat: Miercuri, 14 August 2019 11:54 // Actualizat: Miercuri, 14 August 2019 11:54 // Sursa: romaniatv.net

Gheorghe Dincă a strâns sub casă tone de gunoi în care anchetatorii sapă acum în căutarea unor probe ascunse. Mizeria este însă atât de multă încât criminalistii au cerut ajutorul unor muncitori. Chiar și cu ajutor sporit, trudă lor e uriașă și ar putea ține până la toamna.

Sub casă cu etaj în care Dincă ar fi sechestrat victimele, zace un munte de gunoi: că să răscolească măcar la suprafață, anchetatorii au adus un buldoexcavator. În mizeria care sufocă întreagă curte, suspectul a săpat o groapă, în care creștea nutrii. Gheorghe Dincă era și columbofil. În curtea casei, a ridicat o antena că porumbeii să aibă unde să se odihnească. Ce se vede însă cu ochiul liber e nimic pe lângă ce se află în pământ: cu utilajul pe care l-au adus, anchetatorii sapă la 4-5 metri adâncime, unde Gheorghe Dincă a îngropat carpe, fiare, peturi și sticle. Chiar și-așa - cu utilaje special aduse și forțe în plus - tot n-au dat de sol curat.

"Au început să sape într-un loc pe care l-am fixat cu domnul procuror că fiind suspect, deci un loc unde părea că ar fi putut ascunde ceva, nu avea vegetație, pietroaie peste și s-a pornit din acest loc", a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: 

Mizeria pe care Gheorghe Dincă a strâns-o ani la rândul este atât de multă încât îmbibă pământul, în straturi.

Anunţul DIICOT de joi

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore, a anunţat miercuri DIICOT.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", precizează DIICOT.

DIICOT preciza, în 6 august, că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, declara, în 5 august, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
anunţ descoperiri DIICOT Gheorghe Dinca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H