Designerul Maria Lucia Hohan, acuzată de „încălcarea promisiunii de căsătorie”. Fostul logodnic, cu care are 2 copii, îi cere daune materiale uriaşe

Designerul Maria Lucia Hohan, acuzată de "încălcarea promisiunii de căsătorie". Omul de afaceri Adrian Stănescu i-a deschis un nou proces fostei sale logodnice, în care îi cere daune materiale uriaşe. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat.

27 oct. 2021, 15:32
Designerul Maria Lucia Hohan, acuzată de „încălcarea promisiunii de căsătorie”. Fostul logodnic, cu care are 2 copii, îi cere daune materiale uriaşe
Designerul Maria Lucia Hohan, acuzată de "încălcarea promisiunii de căsătorie"

Designerul Maria Lucia Hohan, acuzată de „încălcarea promisiunii de căsătorie”. Cea supranumită ”Regina rochiilor de nuntă” a fost dată în judecată de fostul logodnic, iar despăgubirile materiale care i se cer sunt uriaşe, 500.000 de euro despăgubiri materiale și 50.000 de euro daune morale, arată Fanatik.ro.

Designerul Maria Lucia Hohan, acuzată de „încălcarea promisiunii de căsătorie”

Judecătorii trebuie să decidă dacă creatoarea de modă se face vinovată de ruperea logodnei și a promisiunii de căsătorie. Potrivit art. 269, din Codul Civil „partea care rupe logodna în mod abuziv poate fi obligată la despăgubiri pentru cheltuielile făcute sau contractate în vederea căsătoriei, în măsura în care au fost potrivite cu împrejurările, precum și pentru orice alte prejudicii cauzate”.

Omul de afaceri Adrian Stănescu cere de la fosta logodnică despăgubiri financiare uriaşe, care includ toate cheltuielile pe care le-ar fi făcut pentru designer. Pe lângă acestea, se adaugă şi preferinţele imobilelor în care aceştia locuiau.

Reclamantul detaliază în acțiune relația „romantică” cu creatoarea de modă, explicând care sunt motivele pentru care s-a ajuns la ruperea logodnei și de ce despăgubiri materiale și daune morale, în valoare de aproximativ jumătate de milion de euro.

Citeşte şi: Designerul Maria Lucia Hohan, dată în judecată pentru discriminare și umilinţă publică! Cealaltă faţă a creatoarei supranumite „Regina rochiilor de nuntă”. Exclusiv

Maria Lucia Hohan, în vacanţe de lux şi casă de 450.000 de euro

Adrian Stănescu şi Maria Lucia Hohan şi-au început povestea de dragoste în 2007, iar la jumătatea anului viitor, se mutau împreună într-o garsonieră. Acela a fost momentul când omul de afaceri a decis să investească sume colosale pentru a-i oferi iubitei sale tot confortul de care avea nevoie, crezând că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneţi.

Roma, Santorini, Paris, Maroc sau Caraibe sunt doar câteva dintre locurile unde Adrian Stănescu şi-a răsfăţat iubita. Însă asta nu e tot! În 2009, a cumpărat, la insistenţele iubitei sale, o casă în care ar fi investit nu mai puţin de 450.000 de euro.

În cererea de chemare în judecată, omul de afaceri susţine că toate aceste lucruri pe care le-a făcut de dragul creatoarei de modă, au fost pentru că nimic nu prevestea o despărţire, mai mult decât atât, se discuta foarte serios de căsătorie.

Pe parcursul relației, având mai multe discuții în cadrul cărora detaliam fiecare dintre noi cum ne-am dori să se petreacă lucrurile între noi și cum vedem a evolua viața noastră, am stabilit ca, ulterior nașterii primului copil, în primul an după acest eveniment, să ne și căsătorim legal, pârâta afirmând că și-ar dori să ne și logodim înainte, tocmai, ca o dovadă fermă a legământului nostru de dinaintea căsătoriei”, susține Adrian Stănescu în originala cerere de chemare în judecată.

În 2011, Maria Lucia Hohan i-a spus „DA” omului de afaceri

În ziua de 22 octombrie 2011, cea în care s-a născut primul copil al cuplului – o fetiță, Adrian Stănescu a cerut-o în căsătorie pe Lucia Maria Hohan, creatoarea de modă acceptând, entuziasmată, să devină soția afaceristului și partenera acestuia într-o permanentă „vie en rose”.

Date fiind emoțiile produse de nașterea primului copil din viața unui cuplu, la care s-a adăugat și această cerere în căsătorie, pârâta a acceptat fără rezerve, manifestând o bucurie care este greu de descris în cuvinte. Faptul că această cerere în căsătorie a fost acceptată reiese inclusiv din propunerea care a venit de la pârâtă în legătură cu numele ce urma a fi purtat de fetița noastră”, susține reclamantul în acțiunea depusă la tribunal de către avocații săi.

Cei doi au stabilit să se căsătorească după ce primul lor copil avea să împlinească un an, însă, au tot amânat evenimentul, deşi ei se prezentau în societate ca fiind soţ şi soţie.

A venit şi momentul naşterii celui de-al doilea copil, în 2014, designerul a născut un băieţel. La fel, nunta a fost amânată pentru anul următor. În 2015, Adrian Stănescu a suferit o operație complicată la plămâni, deci căsătoria s-a amânat din nou, până când s-a ajuns să nu se mai vorbească deloc despre această oficializare a relaţiei.

Deși totul părea că decurge absolut normal, conform așteptărilor, având împreună o viață împlinită, bucurându-ne de timpul petrecut atât împreună, cât și alături de copiii noștri, ca urma a unor probleme de sănătate, am fost nevoit în anul 2015 să sufăr o intervenție medicală la plămâni.

În vederea însănătoșirii grabnice, medicii mi-au recomandat să locuiesc într-o zonă cu aer curat. Drept urmare, urmând sfaturile medicilor, am fost nevoit să locuiesc timp de o lună la Brașov, pentru a mă reface.

Șederea subsemnatului la Brașov, din anul 2015, a reprezentat și momentul incipient al degradării relației noastre sentimentale, dându-mi seama de realele intenții ale pârâtei”, mai acuză Stănescu.

Creatoarea de modă ar fi recunoscut că şi-ar fi înşelat partenerul

Potrivit spuselor omului de afaceri, Maria Lucia Hohan ar fi recunoscut că şi-ar fi înşelat logodnicul, ba chiar mai mult decât atât, i-ar fi împărtăşit acestuia şi detalii din aventurile pe care le-a avut.

Observând comportamentul pârâtei și starea de spirit neobișnuită prin raportare la faptul că starea mea de sănătate nu era tocmai bună, am întrebat-o pe aceasta dacă nu cumva în călătoriile sale urmează să se întâlnească cu vreun alt bărbat, iar în cele din urmă, după mai multe discuții tensionate, aceasta mi-a mărturisit o parte din aventurile sale anterioare”, sunt doar câteva dintre acuzele uluitoare ale lui Adrian Stănescu.

Pentru că sentimentele lui încă puternice, Adrian Stănescu a iertat-o pe iubita lui, care, de bucurie, a cumpărat verighetele. A făcut acest gest ca să demonstreze că îşi doreşte să întemeieze o familie alături de afacerist.

Chiar dacă a fost înşelat, afaceristul a recunoscut că a fost impresionat de primirea verighetelor, acestea fiind și personalizate, promisiunea reînnoită de căsătorie reprezentând, de altfel, motivul pentru care i-a iertat, din nou, presupusele infidelități de până atunci.

Maria Lucia Hohan are doi copii cu Adrian Stănescu

2019, anul despărţirii definitive dintre cei doi

Ei bine, în 2019, a apărut şi despărţirea definitivă dintre cei doi. Atunci a fost şi momentul când s-a declanşat un adevărat război între cei doi. Lucia Maria Hohan ar fi avut, acuză fostul logodnic, o aventură amoroasă cu un prieten, M. C. Chiar dacă inițial, după ce a aflat că este înșelat de cei doi, Adrian Stănescu a acceptat să îi mai dea o șansă iubitei, câteva luni mai târziu a descoperit, stupefiat, că relaţia ar fi continuat.

Descoperind toate amantlâcurile pe care pârâta le-a avut în toată perioada relației cu mine, atât anterior promisiunii de căsătorie, cât și ulterior acesteia, am realizat faptul că, pe tot parcursul celor 11 ani, pârâta nu a manifestat sentimente sincere față de mine, si că, în realitate, nu și-a dorit niciodată să ne căsătorim!”, mai explică logodnicul în cererea de chemare în judecată.

Adrian Stănescu, a dezvăluit pentru Fanatik.ro că i-a deschis mai multe procese Luciei Maria Hohan. ”Aștept ca judecătorii să facă dreptate!”, a fost declaraţia omului de afaceri.

Sincer, nu, nu vreau să comentez nimic! Dacă va fi cazul, veți primi un punct de vedere din partea uneia dintre cele 3 firme de avocatură care mă reprezintă”, a fost replica designerul pentru aceeaşi publicaţie citată mai sus.

Designerul Lucia Maria Hohan a mai fost dată în judecată și de un fost angajat, acesta reclamând-o pentru umilințele la care a fost supus.

În anul 2019, pe fondul separării dintre pârâtă și angajatorul meu, precum și din cauza faptului că am refuzat oferta sa de angajare, pârâta a început să aibă o atitudine ostilă față de mine, adresându-mi injurii și alte cuvinte jignitoare de fiecare dată când ne întâlneam.

Așadar, într-una din zilele în care mă aflam în interes de serviciu la sediul social al societății pe care o deține, pârâta mi-a transmis, de față cu ceilalți angajați, că nu mai sunt binevenit la sediul firmei sale și că nu mai are nevoie de serviciile mele, respectiv să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule!”, se arată în acțiunea depusă împotriva Mariei Lucia Hohan de către Nicolae Narcis Moroșeanu, conform Romania Tv.