Designerul vestimentar Flora Năstase a rămas fără un milion de euro, după ce şi-a lăsat economiile pe mâna brokerului fugar Sima VIDEO

Designerul vestimentar Flora Năstase a rămas fără un milion de euro, după ce şi-a lăsat economiile pe mâna brokerului fugar Sima, care a reuşit să țepuiască mai multe vedete, dar și miniștri. De cinci ani se luptă în instanţă să-şi recupereze suma, care reprezintă munca ei de zeci de ani, însă dosarul bate pasul pe loc, arată România TV.

28 mai 2017, 05:57
Designerul vestimentar Flora Năstase a rămas fără un milion de euro, după ce şi-a lăsat economiile pe mâna brokerului fugar Sima VIDEO

„Suma este foarte aproape de 1 mil de euro, 4 mil RON si asta fara cei 1% pe care mi-l garanta, cu acelea s-ar ajunge la 6,4 mil RON, iar in ce priveste Parchetul , nu ne spune nimic. În ultimul an nu am primit niciun raspuns de la procurorul de caz. Am sesizat presedintia, Parchetul General, am sesizat ministerul Justitiei. Problema mea e la autoritati. E de neînţeles ce se întâmplă: 5 ani sa faci o ancheta in care eu iti prezint un document mai mult decat evident, in care nu aveai ce face, cunosti tot si nu faci nimic? Într-o zi m-am trezit fara niciun ban in buzunar, plus ca datoram statului un impozit de 10.000 de euro”. 

„Sima mi-a luat nu numa banii ci si viata, ceea ce mi se pare mai important decât banii”. 

Flora Năstase spune că a avut nevoie de consiliere specializată pentru a putea trece peste acest șoc. Ea a declarat că nu a mai fost niciodată contactată de Sima, însă de fiecare dată când îl vede în spațiul public, i se face rău.