Despărţire BOMBĂ în SHOWBIZ. Avea inelul de logodnă în buzunar, dar i-a dat papucii

Păreau un cuplu extrem de fericit, cu atât mai mult cu cât artistul își dorea, pentru prima oară după mulți ani, să își pună pirostriile alături de ea. Dar, în ciuda declarațiilor de dragoste fierbinți și a fotografiilor indecente pe care le-au dat publicității, cei doi s-au despărțit, brusc, șocându-și apropiații.

23 sept. 2016, 07:46

De-a lungul întregii veri, Ralflo spunea despre Ana Maria, o brunetă focoasă și extrem de dezinhibată că este jumătatea lui, scrie spynews.ro. „Suntem împreună de puțin timp, dar e femeia vieții mele, e viitoarea mea soție. Cu ea, simt eu, pot să fac familie, să mă gândesc la copii și la stabilitate. Vom merge la Paris și mă gândesc că îi voi da acolo inelul. Ana Maria este o fată senzațională, este extrem de dulce și, de fiecare dată când o văd, mă face să zâmbesc, mă face fericit”, ne-a spunea Ralflo, mai îndrăgostit ca niciodată. Asta se întâmpla însă acum câteva săptămâni, în ultima vreme lucrurile devenind ceva mai cenușii.

Citeşte şi Alina Vidican, surpriză URIAŞĂ pentru Cristi Borcea

Și, decis să o ceară de nevastă, așa cum se cuvine, Ralflo, cu inelul în buzunar, zâmbind, s-a prezentat în fața ei. Dar, înainte de a apuca să spună fraza magică, între cei doi s-a iscat o discuție. „Mi-am dat seama că aș greși dacă aș cere-o. Că, de fapt, nu ne potrivim așa cum credeam eu că ne potrivim, că suntem prea diferiți pentru a putea fui un cuplu, pentru a putea fi soț și soție. Și, discutând cu ea, a ajuns și ea la aceeași concluzie, așa că ne-am despărțit! Asta e, viața e frumoasă, o să apară altcineva, cineva potrivit și pentru mine”, a spus Ralflo.