Despărţire-şoc în showbiz! Cristina Ich şi Alex Piţurcă si-au spus adio: „Aplauze – circul ieftin s-a terminat!”

Cristina Ich a anunţat că s-a despărţit de Alex Piţură, la o lună de când au devenit părinţi. Vestea uimitoare a fost făcută de proaspăta mămică pe Instagram.

23 nov. 2019, 09:25
Despărţire-şoc în showbiz! Cristina Ich şi Alex Piţurcă si-au spus adio: „Aplauze – circul ieftin s-a terminat!”

Cristina Ich a postat pe instagram mai multe mesaje uluitoare. Ea a dat de înţeles că s-a despărţit de tatăl copilului ei, Alex Piţurcă.

În plus, aceasta a dat şi detalii despre despărţire spunând că şi-a dat seama că bărbatul de lângă ea nu este ceea ce trebuie. Cristina e explicat că a făcut tot ce a putut pentru ca relaţia să funcţioneze, însă din cauză că nu a primit acelaşi lucru din partea partenerului, şi-a dat seama că cel mai bine este să pună punct.

„Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun. Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final. Nu e o glumă, am tras mult să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa că, fetelor, când porniţi la drum să vă asiguraţi că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie. Aşa este când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe te mănâncă porcii”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Despărţirea dintre Cristina Ich şi Alex Piţurcă are loc la doar o lună de când în viaţa lor a venit micuţul Noah Alexandru.