Despărțire cu scântei în showbiz! Laura Giurcanu a fost înșelată de logodnic: „A fost în public, oamenii au și văzut treaba asta, așa am aflat. Sfâșietor, mi-a frânt inima”

Laura Giurcanu a mărturisit fanilor pe Instagram că s-a despărțit de logodnicul ei, după o relație de ani de zile, după ce acesta a înșelat-o în văzul lumii.

07 oct. 2021, 10:12

Laura Giurcanu, în vârstă de 24 de ani, a povestit fanilor pe Instragram, că a pus punct relației dintre ea și logodnicul ei, după ce acesta a înșelat-o într-o manieră extrem de josnică.

Modelul a ales să facă public acest aspect despre viața ei personală deoarece pe internet a circulat o fotografie în care logodnicul ei de la vremea aceea apărea în ipostaze extrem de tandre cu o altă domnișoară.

Laura Giurcanu a dezvăluit că relația dintre ea și fostul partener devenise toxică de la o vreme.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre sta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.”

Laura Giurcanu se declară dezgustată de maniera în care fostul ei logodnic a ales să se comporte, iar întreaga situație a fost o lovitură extrem de dureroasă pentru ea. Modelul consideră că ar fi fost mai corect ca logodnicul ei să se despartă de ea decât să o înșele într-o manieră atât de flagrantă și lipsită de respect.

„Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe. Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei”, a mai adăugat Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu rămîne una dintre cele mai de succes modelele din România. Ea și-a început cariera la vârsta de doar 14 ani după ce a câștigat locul doi la Concursul Next Look by Cătălin Botezatu. Designeri din afară precum Karl Lagerfeld sau John Galliano au remarcat-o imediat, iar Laura Giurcanu a ajuns să prezinte creațiile Chanel sau Christian Dior lor la cele mai importante evenimente de modă din lume.

Laura a ales să se retragă din lumea modelingului la vârsta de 22 de ani și să se concentreze pe studii.