Despărțire în showbiz. Mira a spus „adio” iubitului ei: „Nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta”

Mira a decis să se despartă de iubitul ei, după ce au fost doi ani împreună. Vedeta a mărturisit și motivul care a determinat-o să pună punct relației.

24 sept. 2021, 13:00
Despărțire în showbiz. Mira a spus „adio” iubitului ei: „Nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta”

Mira a făcut anunțul pe rețelele de socializare, ea a declarat fanilor că într-adevăr s-a despărțit de partenerul ei după o relație de doi ani.

Artista a mărturisit că inițial a avut câteva ezitări, însă până la urmă și-a dat seama că este pasul corect.

„A venit momentul că vă spun că da, ne-am despărțit, cum cel mai probabil ați și bănuit. Era clar și evident că nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea cel puțin. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se și întâmplă de obicei, dacă e gata definitiv, că poate ar mai trebui să încercăm. Nu am mai experimentat nicio situație de genul ăsta, pentru că nu m-am afișat cu nimeni până acum.

Cântăreața a dezvăluit și motivul rupturii sentimentale dintre ea și iubitul ei. Vedeta a spus că cei doi nu mai rezonau de la o vreme și de aceea au decis de comun acord să pună capăt relației. Mira a menționat totuși că cei doi au rămas prieteni.

„Vă spun doar că ne-am despărțit foarte prietenește.

Am decis că nu mai rezonăm, am rezonat până într-un punct, de la un anumit punct viziunile noastre s-au dus așa… Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine, suntem apropiați, am petrecut doi ani împreună. N-ar avea cum să ne fie indiferent. Nu a fost vorba de nicio înșelăciune, a fost o relație foarte frumoasă, în care am crescut, ne-am maturizat, am învățat lucruri. Suntem ok, suntem bine. Pur și simplu am decis că așa e mai bine pentru noi și am mai decis să vă comunic acest lucru”, a mai spus Mira, potrivit wowbiz.

Alexandra Stan, gestul care trădează o posibilă despărțire de soțul ei. Ce a făcut Emanuel Necatu

Alexandra Stan

a declarat că și-a găsit alesul în persoana lui Emanuel Necatu, fapt care a determinat-o să se căsătorească cu acesta la scurt timp după ce s-au cunoscut.

De la o vreme însă, cei doi au început să șteargă de pe rețelele de socializare fotografiile în care apar împreună, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva este vorba de o despărțire.

Emanuel Necatu nu mai are nicio poză cu proaspăta lui soție pe contul personal de social-media, fapt ce alimentează și mai mult zvonul despărțirii. Singurele imagini cu cei doi sunt cele postate de Alexandra Stan, din ziua nunții.

Nici Alexandra, nici Emanuel nu au făcut vreo declarație oficială cu privire la o eventuală separare. Alexandra Stan declara în urmă cu ceva timp, că soțul ei este genul de om căruia îi place să stea departe de lumina reflectoarelor, ceea ce face ca mariajul să fie o provocare pentru amândoi.

„Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat.

E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.

Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi. Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el…” a afirmat vedeta, potrivit wowbiz.ro.