Despărţire NEAŞTEPTATĂ: A aflat că i-a fost infidel la trei luni după ce a născut

Ciara a anulat logodna cu iubitul ei, cantaretul Future, la numai 3 luni de la venirea pe lume a copilului lor. Informatia a fost confirmata de mai multe surse din anturajul celor doi, iar motivul ar fi infidelitatea.

15 aug. 2014, 09:31
Despărţire NEAŞTEPTATĂ: A aflat că i-a fost infidel la trei luni după ce a născut

Potrivit celor de la US Weekly, artista in varsta de 28 de ani ar fi aflat ca tatal copilului ei i-a fost infidel si a pus capat imediat relatiei: „A inselat-o. Totul e game over”, ar fi spus un apropiat al artistei. „Ciara e devastata, iar prioritatea pentru ea e acum copilul”, ar mai fi adaugat o alta.

Ciara si Future formau un cuplu de mai bine de un an. Cei doi s-au logodit de ziua cantaretei, pe 13 octombrie, iar 7 luni mai tarziu au urat bun venit pe lume copilului lor, Future Zahir Wilburn.

„Casa noastra de discuri ne-a adus impreuna”, spunea Ciara intr-un interviu acordat in luna iulie celor de la revista Brides. „La studio se comporta ca un adevarat gentleman. Era calm si dulce. Am stiu imediat ca e diferit, iar acum este cel mai bun prieten al meu si partenerul meu”.

La vremea respectiva ea nu aflase ca Future i-a fost infidel, insa imediat ce a facut-o, a decis sa puna punct relatiei. Ramane sa vedem ce se  va intampla de-acum inainte cu artista si baietelul ei de 3 luni.