Despărțire neașteptată la PRO TV. Vedeta a rămas fără iubit, după ce i-a fost furat de o colegă de platou

Despărțire șocantă în show-ul momentului de la PRO TV. Una dintre vedetele emisiunii a rămas cu ochii-n soare, după o zi de relație.

04 oct. 2023, 21:42
Despărțire neașteptată la PRO TV. Vedeta a rămas fără iubit, după ce i-a fost furat de o colegă de platou
Despărțire-șoc la PRO TV. Cine sunt vedetele care au pus punct relației

Despărțire șocantă la Love Island, show-ul transmis de PRO TV, după o zi de relație. În cel de-al treilea episod, telespectatorii vor avea parrte de un adevărat șoc. Nu a trecut mult timp până când cuplurile show-ului au suferit permutări. Totul s-a întâmplat atunci când Nargi, basarabeanca pe jumătate arăboaică, a intrat în competiția filmată în Tenerife.

Pentru că tânăra nu s-a putut cupla cu vreun băiat, având în vedere că toți cei cinci și-au ales deja partenerele, producătorii de la PRO TV au pus-o pe Nargi să aleagă pe unul din cei care formează un cuplu deja. Asta a dus la prima despărțire de la Love Island.

Citește și: Anunț-șoc pentru fanii serialului „Groapa”. Va fi scos definitiv din grila de programe PRO TV. Ce se ascunde în spatele acestei decizii

Înainte de a face marea alegere, Nargi ieșise la două date-uri, pe care telespectatorii le pot urmării de la ora 23.30 la PRO TV. Intrarea lui Nargi în show a provocat câteva dezbateri în rândul concurenților, iar tânăra din Republica Moldova a simțit nevoie să explice adevăratele sale intenții.

Aceasta le-a spus fetelor că nu-și dorește să fie privită o ispită, ci este și ea o concurentă ca oricare alta. În urma întâlnirilor pe care le-a avut cu Denis și Eduard, tânăra a făcut o alegere. Cuplul care a ajuns la despărțire a fost cel format din Denisa și Ada.

Nargi a spus că s-a simțit mai apropiată de Denis, că el este băiatul care i-a atras cel mai mult atenția din toți cei pe care i-a cunoscut. Ada a fost informată apoi că va sta separat de grup și va dormi singură, în living, nu în dormitor alături de celelalte cupluri.

Citește și: Love Island 2023. Start în primul sezon al show-ului de dating de la PRO TV. Cine sunt concurenţii şi care este marele premiu

Ada nu s-a simțit foarte bine atunci când Nargi a pronunțat numele băiatului cu care va forma un cuplu, dar nici nu a făcut o criză de gelozie, dat fiind că toți sunt încă la începutul reality-showului, iar lucrurile vor evolua și mai mult pe parcursul celor două luni de filmări.

„Ada, din acest moment ești singură și vulnerabilă. Pentru că nu mai faci parte dintr-un cuplu, vei dormi separat, pe canapeaua din living”, este mesajul pe care l-a primit Ada, după despărțirea de Denis, provocată de alegerea lui Nargi.

„Uite, am simțit o chimie față de tine, dar nu pot să zic că m-am îndrăgostit”, i-a zis Nargi lui Denis.

„Să nu credeți că vreau să iau iubitul altcuiva. N-am de gând să fac asta. S-a întâmplat că a fost o chimie între mine și Denis. Știu că voi nu erați chiar un cuplu, nu mi-ai zis că îți place de el sau că e al tău. Nu mi-ai dat apropouri de genul. Dacă am venit a 11-a nu înseamnă că am venit ca ispită. Am venit la fel ca voi”, a mai spus Nargi.