Despărţire ŞOC în showbizul românesc. O prezentatoare TV şi-a părăsit iubitul FOTO

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV trece, în această perioadă, prin momente dificile. Iar asta pentru că, în urmă cu puțin timp, vedeta a decis că este cazul să pună punct unei relații pe care, cu ceva vreme în urmă, o considera perfectă.

26 ian. 2017, 10:37

Erau împreună de câteva luni bune, se mutaseră împreună, iar apropiații lor așteptau cu nerăbdare să primească vestea cea mare, în plic, invitația la nuntă fiind singurul lucru care părea să le lipsească, scrie spynews.ro. Cu toate acestea, ne-au spus surse extrem de apropiate de cei doi, relația lor s-a sfârșit brusc și, pare-se, definitiv. Pentru că da, de câteva săptămâni, Maria Simion și iubitul ei, Viorel, un potent om de afaceri din domeniul imobiliarelor.

Citeşte şi Lidia Buble, mărturisire pentru fani. „Este prima dată când…” FOTO

”Se înțelegeau foarte bine sau, mai bine zis, așa părea. Dar, pare-se, aveau aspirații complet diferite, iar de curând au decis, distreți din cale afară, să renunțe la relația lor, simțind că, de fapt, nu se îndreaptă în direcția pe care și-o doreau. Oricum, ei și-au încheiat definitiv socotelile, ea s-a mutat înapoi acasă, s-au despărțit în condiții bune, probabil rămân amici, dar, cu siguranță, nu mai este loc de împăcare”, a spus o prietenă apropiată Mariei, prezentatoarea emisiunii Star Chef de la Antena Stars.

Citeşte şi Răzvan Simion, vacanţă exotică cu Lidia Buble FOTO

Viorel, bărbatul cu care deja prietenii o vedeau măritată pe Maria a apărut pentru vedeta TV exact după ce aceasta s-a despărțit de motociclistul Cătălin Cazacu, după o relație relativ zbuciumată.