Despărțire şoc în showbiz: Şi-au spus adio după 11 ani de căsnicie după ce s-a aflat de aventura soţului. Au împreună doi copii

Pe data de 4 august, Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied sărbătoreau aniversarea a 11 ani de la căsătorie, însă, se pare că relația acestora tocmai a ajuns la final

08 aug. 2023, 21:20
Despărțire şoc în showbiz: Şi-au spus adio după 11 ani de căsnicie după ce s-a aflat de aventura soţului. Au împreună doi copii

După 11 ani de căsnicie, unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood se desparte: Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied au decis să pună capăt relației lor, după ce acesta ar fi înșelat-o cu o activistă pentru mediu în vârstă de doar 25 de ani. Natalie Portman și Benjamin Millepied au împreună 2 copii, scrie click.ro.

Silviu Biriș explică de ce s-a înscris la Teologie după ce a divorțat: ”Totul a venit pe baza acestei dureri pe care am simțit-o. Am făcut tot ce se poate omenește ca să refac familia”

Pe data de 4 august, Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied sărbătoreau aniversarea a 11 ani de la căsătorie, însă, se pare că relația acestora tocmai a ajuns la final, iar actrița a fost văzută fără verighetă, chiar în ziua aniversării. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Us Weekly, motivul ar fi faptul că francezul a înșelat-o pe Natalie Portman cu o activistă pentru mediu, în vârstă de doar 25 de ani.

Benjamin Millepied (46 de ani) și Natalie Portman (42 de ani) au împreună 2 copii, pe Amalia (6 ani) și Aleph (12 ani). Conform Us Weekly, o sursă apropiată cuplului a declarat că „după ce s-a aflat despre aventura lui, au încercat să își repare căsnicia, dar, în prezent, sunt despărțiți.” Deja de câteva luni circulau zvonuri cum să Benjamin Millepied ar fi avut o aventură, iar aceași sursă din jurul fostului cuplu a spus că Natalie Portman „credea că aventura lui a fost o legătură scurtă și prostească, care nu înseamnă nimic pentru el.”

Ies la iveală noi detalii despre divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Ce făcea comediantul când soția nu era acasă: „Nu e un motiv clasic de separare”

În ce privește amanta coregrafului francez, se pare că ar fi vorba despre Camille Étienne, o activistă pentru mediu, în vârstă de doar 25 de ani. Se pare că în ciuda gestului soțului ei, Natalie Portman a rămas devotată căsniciei dintre cei doi, dorind să repare relația cu soțul ei, de dragul copiilor celor doi.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, lucrând împreună pentru filmele „Black Swan” (2010) și „Vox Lux” (2018).