Despărţire ŞOC în SHOWBIZ-UL din România. O cântăreaţă celebră i-a dat papucii iubitului tinerel

A fost una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, dar a decis să renunţe la muzică şi să se orienteze spre un alt domeniu. Ba chiar a părăsit şi ţara, mutându-se peste Ocean, acolo unde credea că a întâlnit marea dragoste.

22 aug. 2019, 13:25
Despărţire ŞOC în SHOWBIZ-UL din România. O cântăreaţă celebră i-a dat papucii iubitului tinerel

Anamaria Ferentz, 43 de ani, avea o relaţie frumoasă şi stabilă cu Christopher Flores, un bărbat mai tânăr decât ea cu câţiva ani. Cei doi aveau multe lucruri în comun, chiar şi naţionalitatea, asta pentru că iubtiul vedetei este român, dar locuieşte în America, acolo unde lucrează pentru US Army Medical Service Corps.

Anamaria Ferentz, primele declaraţii după moartea lui Marcel Toader. Cei doi au divorţat cu SCANDAL

Cei doi au trăit o poveste de dragoste o bună bucată de vreme, însă au decis să-şi spună adio. Anamaria Ferentz şi iubitul s-au despărţit fără ceartă şi scandal, foarte paşnic şi chiar au rămas în relaţii bune.

„Despre relaţia cu Christopher pot spune doar că a fost una dintre cele mai frumoase relaţii ale mele. Din păcate însă, din cauza meseriei pe care o are, el trebuie să fie ba 3 ani într-o ţară, ba 3 luni într-un oraş, 4 în alt oraş, 5 în altă ţară şi tot aşa – ceea ce nu se coordonează cu viaţa pe care mi-o doresc eu. Am fost prieteni mulţi ani înainte să fim împreună şi am rămas foarte buni prieteni, la fel cum am fost. A fost o poveste foarte frumoasă între noi şi am trăit momente fericite împreună”, a spus Anamaria Ferentz pentru OK!Magazine.


loading...