Despărţire ŞOC în showbiz-ul românesc. Toată lumea aştepta NUNTA, dar ei şi-au spus ADIO

Alexandru Pițurcă i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, Monica Orlanda, chiar în timpul unei vacanțe în Grecia. Tânăra a spus răspicat DA, și, deși toată lumea aștepta să meargă la marea petrecere de nuntă, cei doi s-au despărţit.

14 iul. 2016, 14:21
Despărţire ŞOC în showbiz-ul românesc. Toată lumea aştepta NUNTA, dar ei şi-au spus ADIO

Alexandru Piţurcă era mai mult pe drumuri, făcând parte din staff-ul tatălui său, Victor Piţurcă, antrenor în Arabia Saudită. Monica Orlanda nu putea să-l viziteze ținând cont că regulile saudiților sunt extrem de stricte cu privire la femeile necăsătorite, astfel planurile legate de căsătorie au fost amânate. Acest lucru nu a deranjat-o pe Orlanda care declara imediat după ce a primit inelul de logodnă, că nu se grăbește să ajungă în fața altarului și că preferă să trăiască momentul. Se pare însă că mai mult a profitat de moment Alex Pițurcă, care, ori de câte ori revenea în țară, își dădea întâlnire cu diverse domnișoare și își ignora logodnica, scrie Libertatea.

Escapadele amoroase ale tânărului au determinat-o pe Monica să ia măsuri. Se pare că certurile dintre ei au început să fie tot mai dese, așa că inevitabilul s-a produs: cei doi s-au despărţit.