Despărţirea de Cristian Boureanu a fost de bun augur. Valentina Pelinel a dat lovitura în SUA

Există viaţă şi după divorţ şi una chiar frumoasă, dar şi cu satisfacţii financiare. O dovedeşte Valentina Pelinel care de curând a intrat în afaceri. Frumoasa blondă a lansat o linie de bijuterii pe care le comercializează peste Ocean, dar şi în România.

19 mai 2014, 14:24
Despărţirea de Cristian Boureanu a fost de bun augur. Valentina Pelinel a dat lovitura în SUA

Nu mai urcă pe podiumul de modă, dar reuşeşte să se menţină în atenţia designerilor, scrie click.ro. Valentina Pelinel s-a asociat cu o bună prietenă din New York şi a pus pe roate o afacere cu coliere unicat.

Citeşte şi Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu NU MAI DIVORŢEAZĂ

„Mădălina Flusberg locuieşte de mică în America şi ştie foarte bine domeniul. Ea creează bijuterii de foarte mult timp. Împreună am vrut să facem altceva. Aşa că ne-am pus mintea la contribuţie şi am lansat o linie de bijuterii din piele, mătase, dantelă, broderii şi pietre swarovsky. Eu am ales materialele şi pietricelele, fiind adepta culorilor tari, roşu, verde, iar Mădălina s-a ocupat de partea tehnică, de lipit şi cusut. Rezultatul a fost o colecţie interesantă cu care am atras imediat atenţia. Ce să spun, sunt foarte încântată, sunt în lumea mea creativă”, a declarat Valentina Pelinel.

Citeşte şi Cristi Borcea a vrut SĂ SE DESPARTĂ de Alina pentru Valentina Pelinel. DETALII-BOMBĂ