Despre sexul în trei, pro şi contra, fără perdea

Sexul in trei este un subiect aparte.  Nu vorbim tocmai despre un fetis, insa nici nu este considerat ca fiind ceva tocmai "onorabil". 

24 sept. 2018, 12:37
Despre sexul în trei, pro şi contra, fără perdea

Si in timp ce toti il blamam in mod public, hai sa recunoastem ca macar o data in viata ne-am gandit la „cum ar fi daca…?”  Asadar, merita incercata o asemenea experienta, sau mai bine o lasam balta, fiindca ar aduce numai batai de cap?!

Ia sa vedem… 

Sex in trei. Fantezia oricarui barbat.

Dar nu chiar a oricarei femei… Oricum, sa recunoastem: cu totii avem nevoie de cate un impuls pentru o viata sexuala pe termen lung care sa ne si satisfaca. Si ce poate fi mai stimulant decat… a treia persoana?! Si chiar daca niciodata n-ai luat pana acum in serios ideea, stim sigur ca ti-a trecut prin cap macar o data. Sexul in trei excita, avand o latura prohibita si fiind blamat adesea.  Si culmea e ca in anii ’90 subiectul era complet tabu, in timp ce in anii ’70 adeptii sexului in trei erau numerosi, daca ne gandim numai la curentul tip „flower power” si la locuri precum Woodstock, unde se intamplau in mod frecvent partide de sex in trei, ca sa nu mai vorbim de alte fetisuri si orgii de tot felul.

Se pare, insa, ca sexul in trei a recastigat teren in ultima vreme. Si ca din ce in ce mai multi vor sa-si traiasca viata la maximum, gustand din toate placerile ei.

Asadar, daca inca n-ai incercat „delicatesa” sexului in trei… esti binevenit s-o faci! 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.