Destin crunt al unui tânăr de 22 de ani. A murit pe loc, după ce a condus cu viteză și a intrat cu mașina într-o locuință

Destin crunt pentru un tânăr de 22 de ani din localitatea Jilavele, județul Ialomița. Victima a murit pe loc, în urma unui accident, din cauza vitezei.

12 iun. 2022, 12:03
Destin crunt al unui tânăr de 22 de ani. A murit pe loc, după ce a condus cu viteză și a intrat cu mașina într-o locuință

Tânărul se afla la volanul unei mașini, iar din cauza vitezei la un moment dat a pierdut controlul și a intrat în gardul unui imobil. Impactul i-a fost fatal.

Echipajele ISU au intervenit la locul accidentului, dar tânărul nu a mai putut fi salvat. Paramedicii au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor au eșuat. Șoferul se afla deja în stop cardio-respirator, iar după manevrele de resuscitare eșuate, a fost declarat decesul.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18, pe raza localității Jilavele. După primele verificări s-a constatat că accidentul s-a petrecut din cauza depășirii cu mult a vitezei legale.

În acest caz, poliţiştii ialomiţeni au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care tânărul şi-a pierdut viaţa. Astfel, cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Accident înfiorător în Ialomiţa. Şase persoane au fost rănite. Trei copii, printre victime

Un alt accident grav s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, tot în Ialomița. Nu mai puţin de şase persoane, printre care trei copii, au fost rănite, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit violent în localitatea Andrăşeşti din Ialomiţa.

La faţa locului au intervenit de urgenţă trei echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Salvatorii au spus că le-au găsit conştiente pe cele şase victime, trei adulţi şi trei copii minori. Şansa acestora a fost că nu au rămas blocaţi între fiare, în urma ciocnirii violente dintre cele două maşini.