Destin frânt la numai 22 de ani. O tânără care se pregătea de nuntă a fost ucisă de un şofer teribilist

Roxana, o tânără de doar 22 de ani, a avut parte de un destin necruțător. Ea abia primise de la iubitul ei un inel de logodnă și își promiseseră că se vor iubi o viață. A murit însă, nevinovată, ucisă de un șofer teribilist.

26 oct. 2019, 16:57
Destin frânt la numai 22 de ani. O tânără care se pregătea de nuntă a fost ucisă de un şofer teribilist

Roxana Pihotovschi avea 22 de ani şi era din Frasin. Tânăra lucra la o pensiune din apropiere de pârtia Şoimul din Gura Humorului. Accidentul rutier căreia i-a căzut victimp ascunde o dramă cumplită, care a nenorocit mai multe familii. Roxana tocmai trecuse printr-un moment foarte fericit al vieţii, fiind cerută în căsătorie de iubit, şi se pregătea alături de familie de nuntă.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de numai 19 ani, care gonea cu viteză foarte mare, pe drumul îngust dintre Voroneţ şi Pârtia Şoimul, la Gura Humorului.

Potrivit monitorulsv.ro, în seara zilei de 20 septembrie, cinci angajate ale pensiunii au ieşit din tura de serviciu şi se pregăteau să plece spre casele lor. Cele cinci s-au urcat într-un Mercedes condus de Elena Naghi, în vârstă de 22 de ani, din Frasin. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, la scurt timp după ce maşina în care erau cele cinci femei s-a pus în mişcare.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că Andrei Cosmin Boghiu, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, conducea un VW Passat, pe strada Pinului, adică drumul de acces dinspre Voroneţ spre pârtie. Şoferul de 19 ani avea direcţia de deplasare dinspre Voroneţ spre pârtie, iar într-o curbă la dreapta maşina a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune frontală şi extrem de violentă cu Mercedesul Benz în care erau cele cinci femei.

În urma impactului, iniţial patru persoane au fost rănite. Este vorba de şoferul de 19 ani, tânăra de la volan, o femeie de 56 de ani, din Gura Humorului, pasageră pe scaunul din dreapta faţă în Mercedes, şi Roxana Pihotovschi, pasageră pe bancheta din spate în Mercedes, în spatele şoferiţei. Aceasta din urmă era în starea cea mai gravă şi de la Spitalul Gura Humorului a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde ulterior, după câteva zile, a decedat.

Pozele de pe pagina de Facebook în care tânăra de 22 de ani îşi trăieşte şi mărturiseşte bucuria de a fi cerută de soţie de iubit, chiar cu câteva zile înainte de accident, sunt sfâşietoare. „Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi„, a scris tânăra pe pagina de socializare cu câteva zile înainte de accidentul în care avea să moară. Ea şi membrii familiei sale se pregăteau pentru nunta pe care urmau să o facă în 2020.