Destin înfiorător pentru Sofia, fetiţa de doi ani din Iaşi ucisă după ce fost băgată în maşina de spălat. Mama ar fi făcut oribila faptă pentru a-i demonstra concubinului că-l iubeşte

Detalii cutremurătoare ies la iveală din ancheta în cazul fetiţei ucise de propria mamă în Iaşi. Femeia care şi-a omorât copila de doi ani a fost ajutată de iubitul ei şi ar fi recurs la gestul înfiorător pentru a-i demonstra concubinului cât de mult îl iubeşte.

11 nov. 2021, 23:58
Destin înfiorător pentru Sofia, fetiţa de doi ani din Iaşi ucisă după ce fost băgată în maşina de spălat. Mama ar fi făcut oribila faptă pentru a-i demonstra concubinului că-l iubeşte

Destin înfiorător pentru Sofia, fetiţa de doi ani din Iaşi ucisă după ce fost băgată în maşina de spălat. Părinţii micuţei au fost supuşi unei noi expertize medico-legale psihiatrice, iar medicii au rămas şocaţi după ce au aflat rezultatul.

Mădălina Pristăviță, mama micuței Sofia care a fost băgată în mașina de spălat, este perfect sănătoasă din punct de vedere psihic, iar toate torturile prin care a trecut fetiţa au fost făcute cu discernământ. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că, în urma celei de-a doua expertize, rezultatul a fost același atât pentru Mădălina, cât și pentru concubinul acesteia, notează Bzi.ro.

Cei doi nu au afecţiuni psihice. Mădălina Pristăviță este acuzată că a recurs la oribila faptă, fără să aibă nicio urmă de remuşcare. Anchetatorii au confirmat astfel prima ipoteză potrivit căreia Sofia, fetiţa de doi ani, a fost băgată în maşina de spălat de propria mamă.

Citeşte şi: Colegiul Medicilor, despre ”adevărata cauză” a incendiului de la Spitalul din Ploiești: Schimbări ale miniştrilor sănătăţii mai rapide decât anotimpurile

Atât Mădălina Pristăviță, cât și concubinul acesteia nu prezintă tulburări psihice în prezent. Dacă la prima evaluare Ionuț Răușanu a încercat să scape, aruncând întreaga vină pe Mădălina, spunând că el a încercat de fiecare dată să o salveze pe Sofia, acum a recunoscut că lui nu prea îi convenea copilul ei, iar ea a încercat să își dovedească dragostea față de el arătându-i că nu contează copilul pentru ea.

Potrivit sursei citate, Sofia locuia împreună cu Mădălina, mama sa în vârstă de 21 de ani, în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, după despărțirea de fostul soț. După separarea de Daniel, tatăl micuței, Mădălina și-a găsit alt bărbat, acesta având și el doi copii.

În momentul în care părinții s-au despărțit, cei doi au hotărât ca Sofia să rămână cu mama sa, deoarece tatăl a plecat din țară. Familia bărbatului știa că Mădălina este o persoană violentă și nu își dorea acest copil. Mătușile Sofiei au povestit că Mădălina a spus de nenumărate ori că acest copil i-a distrus viața, iar atunci când era bebeluș o trântea de pat dacă plângea. Familia tatălui a observat în ultima perioadă nenumărate răni pe trupul fetei când venea în vizită.

Daniel, tatăl Sofiei, se întorsese recent în țară pentru a-și vizita fata. Din păcate, acesta nu s-a putut bucura de ea decât două zile. Sofia a ajuns la spital în comă, dusă cu mașina personală chiar de mamă. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Copila a decedat după câteva zile după ce a fost internată de urgență în secția ATI. În urma primelor evaluări, legiștii au hotărât că fetița a murit asfixiată, cel mai probabil prin înec. Trebuie precizat că, exact cum s-a bănuit de la început, legiștii au găsit pe trupul micuței mai multe vânătăi mai vechi.

Citeşte şi: EXCLUSIV Fiica impresarului Doru Gușman dezvăluie informația care schimbă totul în ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian: „Medicul i-a înjumătățit doza de anticoagulante”