DESTIN TRAGIC. Vezi unde a sfârşit Regina Frumuseţii din Pakistan

Top-modelul pakistanez Fehmina Chaudhry a fost victima agentului imobiliar care trebuia să o ajute să găsească o louinţă pentru mama sa. Femeia avea 27 de ani, era căsătorită şi avea doi copii.

17 oct. 2013, 19:45

O crimă înfiorătoare a avut loc zilele trecute în Pakistan, victima fiind una dintre cele mai cunoscute modele din această ţară. Fehmina Chaudhry era în căutarea unei locuinţe când a fost dată dispărută, joia trecută.

Potrivit Daily Mail, corpul său a fost descoperit aproape o săptămână mai târziu, aruncat într-un şanţ de la marginea oraşului Islamabad. Poliţia a reţinut deja un agent imobiliar, Maaz Waqar, care şi-a recunoscut vina de a fi omorât-o pe „regina frumuseţii” din Pakistan.

Citeşte şi O nouă CRIMĂ pentru ONOARE în Pakistan: Un tată şi-a ucis fiica, ginerele şi doi nepoţi

Ofiţerul care conduce ancheta, Yasir Afridi, a declarat mama că lui Chaudhry a contactat-o ultima oară pe fiica în seara zilei de 10 octombrie, după care a primit un SMS în care i s-a spus că fiica ei a fost răpită.

Fehmina Chaudhry locuia în Singapore şi se întorsese în Pakistan pentru a cumpăra o locuinţă pentru mama sa. Ea avea 27 de ani, era căsătorită şi avea doi copii.

Citeşte şi Atentat în Pakistan: Ministrul Justiţiei a fost ucis chiar ÎN FAŢA CASEI sale

Un interviu cu Fehmina Chaudhry