Destinaţiile TURISTICE din România vor fi promovate pe canalul englezesc de turism Travel Channel

România va fi promovată pe un canal englezesc de turism prin clipuri despre locurile unice din țara noastră. Filmele arată satele româneşti și spun că acestea sunt intacte chiar și după 1000 de ani. România este comparată cu grădina Edenului pentru a atrage turiştii.

14 aug. 2013, 13:57
Destinaţiile TURISTICE din România vor fi promovate pe canalul englezesc de turism Travel Channel

Mai multe clipuri care promovează ţara noastră pe un canal englezesc dedicat turismului conţin mesajul „Bine aţi venit în Eden!„, potrivit gândul.info.

Cu toate acestea, suntem promovaţi prin urşii care se plimbă liberi în păduri sau prin satele care au rămas primitive. Totuşi, Munţii Carpaţi sau Delta Dunării arată clar că ce e al nostru, este pus deoparte.

Citeşte şi Ministerul Turismului vrea să aducă 1.000 de englezi în staţiunile balneare anul viitor

„Ţara cu toate cele patru anotimpuri, cu un peisaj unic în Munţii Carpaţi şi păsări exotice în Delta Dunării”, astfel este promovată România pe canalul englezesc Travel Channel. Cu toate că punctăm la tradiţiile şi obiceiurile care au rămas intacte, ele lasă impresia că trăim într-o zonă primitivă. Turiştii sunt îndemnaţi să vină în România, ţara unde urşii se plimbă liberi prin păduri. Cele 24 de filme care prezintă frumuseţile ţării noastre vor fi difuzate timp de un an.

Citeşte şi Travel Channel va lansa un documentar despre România, în care apare şi Prinţul Charles