Detalii cutremurătoare despre fata ucisă de iubitul libian. Medicii legişti au terminat autopsia

Medicii legiști de la IML ”Mina Minovici” au efectuat, pe durata mai multor ore, autopsiile cadavrelor celor doi oameni răpuși zilele trecute de libianul Ahmed Othman. Rezultatul este cutremurător. Raluca Maria Pătulea a murit în cîâteva secunde.

27 feb. 2018, 13:09

Raluca Maria Pătulea a murit după ce iubitul ei i-a tăiat gâtul, cu o singură lovitură de cuţit.

„Fata a murit extrem de rapid din cauza sângerării abundente cauzată de tăietura adâncă. Practic, ucigașul i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta provocând leziuni incompatibile cu viața. Aproximăm că decesul s-a produs în doar câteva zeci de secunde, interval de timp în care victima a pierdut o mare cantitate de sânge. Nu a avut nici o șansă”, au explicat surse medicale, potrivit libertatea.ro.

Vecinul fetei a murit din cauza unei puternice hemoragii cauzate de cele două lovituri de cuțit care i-au țintit abdomenul și pieptul. „Hemoragie externă, politraumatism agresiune”, este verdictul preliminar dat în cazul lui Dumitru Vasile, vecinul Ralucăi pe care secunda blestemată l-a scos în calea asasinului drogat plecat, chipurile, „la cumpărături”. Firește, acestor concluzii preliminare li se vor adăuga și rezultatele testelor de laborator pentru efectuarea cărora au fost prelevate mai multe probe biologice (țesut, sânge, urină) care vor forma tabloul complet al cauzelor celor două morți brutale.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile. Cetăţeanul libian Ahmed Othman, cel care ar fi săvârşit sâmbătă seara o dublă crimă în Capitală, a fost mutat din arestul central la spitalul penitenciarului Rahova, potrivit România TV. Tânărul era un adevarat pericol pentru colegii de celulă deoarece era mult prea agresiv. Între timp au apărut și imagini de pe camerele de supraveghere cu momentul dublului asasinat.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a înjunghiat mortal un vecin în scara unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au descoperit, în apartamentul în care agresorul locuia, şi cadavrul iubitei lui în vârstă de 24 de ani.

Anchetatorii au descoperit că tânărul care a comis crima este de origine libiană şi este student la Universitatea Politehnică din București. Numele lui este Ahmed Othman şi este fiul unui oficial din Ambasada Libiei.

Vezi şi: Camerele de supraveghere au surprins dubla crimă din Bucureşti