Detalii cutremurătoare despre moartea mamei Iulianei Tudor! Cât de dificil a fost acest moment: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit”

La începutul lunii noiembrie, mama Iulianei Tudor s-a stins din viață, lăsând enorm de multă suferință în inima prezentatoarei TV. Aceasta a dezvăluit în cadrul unui podcast cum a resimțit acest moment tragic din viața ei.

01 dec. 2023, 12:19
Detalii cutremurătoare despre moartea mamei Iulianei Tudor! Cât de dificil a fost acest moment: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit”
Detalii cutremurătoare despre moartea mamei Iulianei Tudor! Cât de dificil a fost acest moment: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit”

La începutul lunii noiembrie, Iuliana Tudor (46 de ani) a trecut prin unul dintre cele mai urâte momente din viața unui om, mai exact pierderea mamei sale. În cadrul podcastului „Fain și Simplu” moderat de Mihai Morar, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit detalii dureroase despre ziua în care mama sa a decedat. Iuliana Tudor a mărturisit că se afla în compania lui Morar atunci când medicul mamei sale a sunat pentru a o informa că aceasta suferise un stop cardiac.

Citește și: Iuliana Tudor, adevărul despre concedierea de la TVR. Artista nu s-a mai putut abține: „Este important să se știe”

Cu doar o săptămână înainte de tragicul eveniment, mama Iulianei Tudor participase alături de fiica ei la lansarea cărții acesteia, intitulată „Fericirea nu costă nimic”. Aceasta a fost ultima apariție publică a femeii. Prezentatoarea de televiziune a povestit cum a ajuns în grabă la spital în ziua de 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavril, pentru a fi alături de mama sa.

„A fost o zi frumoasă, chiar a început frumos pentru că veneam cu foarte multă energie față de proiectul ”Fericirea nu costă nimic”. Era ziua ta (n.r. Mihai Morar) și am zis că vin cu un tort ca să împărțim aici cu echipa. Mai erau două minute până să ne așezăm la această masă și am primit un telefon. Era medicul mamei mele prin care mi se spunea că a intrat în stop cardiac, că este în viață, și că se face totul ca mama să fie readusă în echilibru”, a dezvăluit Iuliana Tudor în podcastul lui Mihai Morar.

Aceasta a povestit cum inima mamei sale a încetat să bată după ce a auzit vocea ei.

„A trebuit să plec, am amânat atunci întâlnirea noastră, am făcut aproximativ 15 minute până la spital. Am ajuns și era în viață, inima îi bătea pe aparate pentru că era în stare de inconștiență deja. Dar, după ce m-a auzit, inima ei s-a oprit. Și probabil, așa gândesc eu, m-a așteptat”, a mai spus Iuliana Tudor.

„E momentul acela în care te întâlnești cu ceea ce gândești că se va întâmpla cu părinții noștri. Dar când trăiești clipa… e o graniță foarte fină între revoltă, șoc, durere la modul cel mai plenar, și gândul că e firesc, că e parte din poveste”, a precizat ea.

Iuliana Tudor a afirmat că moartea mamei sale a venit ca un șoc, ținând cont de faptul că o văzuse cu doar o săptămână înainte, la lansarea cărții ei. „Nu ne așteptam. Ne văzusem cu o săptămână înainte. Și la lansarea cărții era fericită. Agitată, pentru că știa că se întâlnește cu voi, oamenii pe care îi știa de la televizor, știa ce înseamnă pentru mine momentul acela. A fost o emoție și pentru mine, nu știu dacă mi s-a întâmplat în 25 de ani de stat la microfon să mă pierd cum m-am pierdut în seara aia. Pentru că mi-am dorit foarte mult să iasă bine”, a povestit ea.

Citește și: Iuliana Tudor, pusă la pământ de mai multe probleme cu sănătatea! prezentatoarea TV a ajuns pe patul de spital: „Eu nu am avut grijă de mine și atunci lucrurile s-au întâmplat”