Detalii CUTREMURĂTOARE din ancheta privind studenţii înjunghiaţi în campusul din Iaşi

Publicat: Luni, 09 Noiembrie 2015 18:42 // Actualizat: Luni, 09 Noiembrie 2015 18:42 // Sursa: romaniatv.net

Studentul din Iaşi care a murit după ce a fost înjughiat de un coleg de cameră avea 20 de plăgi, majoritatea în spate, iar tânărul aflat în stare gravă la spital a fost înjunghiat de 18 ori.

Surse apropiate anchetei spun că cei doi tineri înjunghiaţi şi agresorul, toţi studenţi în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, petrecuseră noaptea trecută într-un club din oraş şi s-au întors spre dimineaţă, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, notează Mediafax.

Potrivit aceloraşi surse, studentul care a murit, Victor Nour, din Republica Moldova, a fost găsit cu 20 de plăgi înjunghiate, majoritatea în zona spatelui, în timp ce tânărul care se află în spital, în stare gravă, Casian Harpă, a fost înjunghiat de 18 ori.

"Tinerii au fost găsiţi în stare extrem de gravă. Unul dintre ei era în stop cardio-respirator post-traumatic cu leziuni de tip plagă înjunghiată, multiple, la nivelul tuturor segmentelor. S-a efectuat resuscitare cardiopulmonară îndelungată inclusiv cu plasarea de dren toracic şi administrarea de soluţii de reumplere volemică. Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare, pacientul a decedat", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD la Spitalul de Urgenţe "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Casian Harpă a fost operat şi diagnosticat cu arsură de căi aeriene în urma incendiului, el având multiple plăgi înjunghiate la nivelul capului, toracelui, abdomenului, mâinilor şi picioarelor şi fiind în continuare în stare critică.

"A fost adus la UPU diagnosticat cu şoc post-traumatic şi leziuni de inhalare. A mers direct în sala de operaţii unde s-a intervenit, cea mai importantă plagă înjunghiată prezentată de acest pacient fiind cea abdominală cu interesare hepatică. Pacientul este în continuare în stare critică, internat la ATI, deocamdată cu un prognostic rezervat, dar sperăm ca vârsta tânără şi rapiditatea intervenţiei să poată să ducă la o evoluţie favorabilă", a adăugat Diana Cimpoeşu.

Suspectul principal, Aurelian Giosan, este căutat de Poliţie în tot oraşul, fiind instituite filtre în staţiile de autobuz şi în gară.

Incidentul a avut loc într-o cameră a Căminului C4 din Complexul "Târguşor Copou" al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, unde luni dimineaţă portarul a văzut fum ieşind pe sub uşa camerei şi a intervenit cu un coleg al său.

În cameră au fost găsiţi doi studenţi care erau înjunghiaţi, ambii fiind în stare foarte gravă, iar acolo au ajuns echipaje de ambulanţă. În cazul unuia dintre tineri, medicii nu au mai putut face nimic întrucât era în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare fără succes, astfel că a fost declarat decesul.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 nov 08:47
...era în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare fără succes, astfel că a fost declarat decesul. Cei doi tineri înjunghiaţi şi agresorul, toţi studenţi în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”...
09 nov 19:00
...iar tânărul aflat în stare gravă la spital a fost înjunghiat de 18 ori. Citește mai departe… Citeste mai departe: Detalii CUTREMURĂTOARE din ancheta privind studenţii înjunghiaţi în campusul...
09 nov 18:59
...în spate, iar tânărul aflat în stare gravă la spital a fost înjunghiat de 18 ori. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H