Detalii cutremurătoare din dosarul Caracal. Gheorghe Dincă le-a desenat pe fete fără o parte a corpului

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru uciderea celor două fete, a fost pus de anchetatori să-şi deseneze victimele. Anchetatorii au descoperit că în ambele portrete lipsea aceeaşi parte a corpului.

17 ian. 2020, 09:19

Monstrul din Caracal a desenat-o pe Luiza Melencu având zâmbetul pe buze și a spus despre ea că era o fată „vorbăreață și optimistă”, conform Antena 3. În schița ilustrată de Dincă, Luiza Melencu era desenată cu capul mai mare decât trunchiul. Gheorghe Dincă și-a perceput victima ca fiind o persoană matură, cerebrală și calculată. În desen, fata nu avea urechi, lucru constatat de anchetatori după ce au interpretat schița.

De asemenea, Luiza Melencu apare îmbrăcată lejer, de casă și desculță. Monstrul din Caracal și-a denumit desenul „Prima”. Monstrul din Caracal a continuat apoi să o deseneze pe Alexandra Măceșanu, moment în care a început să devină mai jovial și chiar să tremure. Dincă a desenat-o pe fată mai mică decât Luiza Melencu, mai firavă, încălțată și gata de plecare. Însă nici ea, la fel ca Luiza Melencu nu au fost desenate cu urechi.

În timp ce realiza schița, Gheorghe Dincă a devenit și mai nervos și se raporta negativ la Alexandra Măceșanu: „Alexandra era mai deschisă, mai îndrăzneaţă”. Inculpatul nu i-a oferit nume acestui desen.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, huiduit la tribunal: „Spânzură-te singur!”. Instanţa decide dacă îi prelungeşte mandatul de arestare