Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul de sclavie din Argeş. Doi oameni au murit din cauza torturii

Informații cutremurătoare din satul sclavilor ies la iveală. Doi oameni au murit din cauza torturii, a înfometării şi a chinurilor inimaginabile prin care au trecut. Potrivit procurorilor, cei doi şi-au găsit sfârşitul în 2015, după ani întregi de chin. Între timp, 37 de stăpâni ai sclavilor au fost arestaţi.

15 iul. 2016, 08:08
Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul de sclavie din Argeş. Doi oameni au murit din cauza torturii

Doi oameni ţinuţi sclavi în comuna Berevoieşti au murit din cauza atrocităţilor la care au fost supuşi. Unul dintre ei a fost răpit, sechestrat şi exploatat fără milă timp de patru ani, chiar dacă era bolnav de cancer. În 2015, nu a mai rezistat.

Tot anul trecut, un alt bărbat şi-a găsit sfârşitul în iadul de la Berevoeşti după ce s-a accidentat mortal, în timp ce tăia lemne pentru „stăpâni”.

Cei care îi maltratau sunt acum după gratii. Reţeaua a fost descoperită după aproape 8 ani, iar în tot acest timp stăpânii aplicau metode teroriste ca să-şi umilească victimele.

Anchetatorii susţin că 65 de persoane au căzut pradă grupării. La descinderi mascaţii au mai găsit doar 5 sclavi, dintre care doi minori. Aceştia au ajuns în centre de plasament.

Anchetatorii vor continua cercetările în fiecare locuinţă din Berevoieşti. Primarul şi poliţiştii locali ar putea fi şi ei anchetaţi.

Citeşte şi SCLAVI Berevoeşti ARGEŞ. Copii torturaţi şi batjocoriţi, o femeie le smulgea din cap smocuri de păr cu patentul