Detalii de culise de la întâlnirea lui Iohannis cu liderii PNL de la Vila Lac 1. Decizia vizează relaţia cu USR

Președintele Klaus Iohannis și lideri ai PNL au discutat miercuri, la Vila Lac 1, că la alegerile locale cel mai bine este să aibă candidați proprii și dacă se încheie vreo alianță atunci candidatul susținut să fie liberal, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro. 

20 feb. 2020, 08:47
Detalii de culise de la întâlnirea lui Iohannis cu liderii PNL de la Vila Lac 1. Decizia vizează relaţia cu USR

Surse din PNL au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că la întâlnirea de la Vila Lac 1 s-a discutat despre alegerile locale şi s-ar fi stabilit că de principiu se pot face alianțe cu oricine în afara PSD, dar „să ne ferim de USR”.

De asemenea, liberalii au mai discutat ca nu trebuie sa raspunda nici atacurilor venite din partea USR la adresa Guvernului si nici atacurilor USR la adresa lui Klaus Iohanis.

Printre cei care au participat la întâlnirea cu şeful statului se numără președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții Iulian Dumitrescu, Rareș Bogdan și Raluca Turcan, precum și Dan Motreanu, respectiv Alina Gorghiu.

Premierul interimar Ludovic Orban a precizat miercuri că între şeful statului şi Guvernul pe care-l conduce există o relaţie de colaborare şi consultare pe toate temele importante în vederea adoptării „celor mai corecte soluţii”.

„Cunoaşteţi foarte bine că între preşedintele României şi Guvernul pe care-l conduc este o relaţie de colaborare, de parteneriat, în care ne consultăm pe toate temele importante, astfel încât să avem deciziile şi soluţiile cele mai corecte”, a declarat Ludovic Orban, referitor la întâlnirea programată cu şeful statului.