Detalii de ultim moment despre moartea afaceristului Adrian Kreiner. Ce s-a întâmplat noaptea trecută

Laurenţiu Ghiţă, unul dintre suspecții în cazul morții afaceristului sibian Adrian Kreiner, a fost adus în țară. Oamenii legii îl caută cu disperare pe încă un suspect.

30 dec. 2023, 11:39
Detalii de ultim moment despre moartea afaceristului Adrian Kreiner. Ce s-a întâmplat noaptea trecută

Laurenţiu Ghiţă, unul dintre bărbații suspecți că l-au ucis pe Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, a fost adus în România noaptea trecută.

Polițiștii îl caută cu disperare pe Cosmin Costinel Zuleam, un alt suspect în acest caz.

Laurențiu Ghiță a avut și o primă reacție după ce a fost adus în țară, mărturisind cu mult tupeu că nu a fugit nicăieri. Bărbatul de 35 de ani, din Dolj, a fost găsit, însă, potrivit polițiștilor, în Marea Britanie.

Dar nu am fost fugit niciunde„, a spus Ghiţă, potrivit Observator.

Magistraţii din Sibiu au emis în 19 noiembrie mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian.

Minae Marian Cristian, născut la Bechet şi domiciliat în Zaval, judeţul Dolj, Ghiţă Laurenţiu, tot cu domiciliul la Zaval, şi Zuleam Costinel Cosmin, domiciliat în Horezu Poienari, judeţul Dolj, au pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru omor calificat şi câte două infracţiuni de tâlhărie calificată.

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea făptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar femeia şi doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.