Detalii de ultima oră despre Cornelia Catanga. Artista are probleme cu VEDEREA, dar starea generală s-a îmbunătăţit

Sunt informaţii de ultimă oră despre artista Cornelia Catanga. Potrivit unor surse medicale citate de România TV, cântăreaţa are probleme cu vederea în urma stopului cardio-respirator suferit în urmă cu trei zile. Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, susţine însă că soția lui se simte mai bine şi că nu se pune problema de orbire.

17 iul. 2019, 06:47
Detalii de ultima oră despre Cornelia Catanga. Artista are probleme cu VEDEREA, dar starea generală s-a îmbunătăţit

Cornelia Catanga suferea de retinopatie oculară și, potrivit medicilor citaţi de România TV, orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta.

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, susţine că soția lui se simte mai bine.

„Sunt cunoscute problemele de vedere ale soției mele, dar nu a orbit. Ea are de mult aceste probleme și odată la doi suferă o intervenție chirurgicală pentru a le ține sub control. Am văzut ce a apărut în presă, dar nu a orbit, ba din contră, se simte ceva mai bine, este într-o stare bună.”, a spus Aurel Pădureanu, la Antena 3.

Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital duminică seara după ce i s-a făcut rău. În jurul orei 21 se afla în casă cu soţul, iar la un moment dat artista nu a mai putut respira. Aurel Pădureanu a chemat imediat salvarea. Medicii au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca. Cornelia Catanga făcuse infarct. În urma unui control amănunţit medicii au decis să-i monteze un stent pentru a o salva. Acum vedeta se află internată la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, următoarele 24 de ore sunt critice.

Soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a dat în exclusivitate la RomâniaTV detalii despre starea soţiei sale, dar şi clipele îngrozitoare prin care a trecut. 

I s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie, de acum nu ştiu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteţi imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi.  I-a făcut coronografie, nu ştiu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeţi, i-a pus un stent şi acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viaţa mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?„, a declarat Aurel Pădureanu la România TV.


loading...