Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre transferul lui Ianis Hagi. Gică Hagi a spus TOT despre transferul la FC BARCELONA

Gica Hagi a dat de inteles ca fiul sau, Ianis Hagi, va face mai intai un pas intermediar, abia apoi se va gandi la marile cluburi ale Europei.

03 iul. 2019, 08:14
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre transferul lui Ianis Hagi. Gică Hagi a spus TOT despre transferul la FC BARCELONA

Ianis Hagi are oferte de la echipe de top, dar Viitorul nu-l va ceda clubului care vine cu cei mai multi bani. Gica Hagi spune ca cea mai importanta conditie pentru realizarea transferului e garantia ca Ianis Hagi va fi folosit cat mai mult.

Ianis Hagi, mesaj impresionant după eliminarea de la Euro U21. Postare de zile mari pe Instagram FOTO

„Prima regula pentru transferul lui Ianis: sa joace! Mai departe, care o sa fie salariul lui si cati bani vor veni la club, mai vedem. Nu o sa scriem in contract: „Ianis va fi titular!”, cum a zis Gigi. Ce zice Gigi e bun pentru voi, pentru media, ca aveti subiecte de discutie. Nici eu n-as accepta sa aduc un jucator si sa-i scriu in contract ca va fi titular! Ianis trebuie sa fie parte dintr-un proiect, asa cum a fost la Viitorul, sa aiba un rol important. Pe urma trebuie sa demonstreze el, sa-si castige respectul. In cateva zile vom decide. Evaluam ofertele, urmeaza alegerea. Hotaram eu, Ianis si Gica Popescu. Jucatorul trebuie sa decida, sigur ca va fi intrebat si el. Discutam cu cluburi foarte mari, il cunosc toate. Popescu negociaza, ca el e presedinte, negocierile le preia el. Bineinteles, stiu si eu discutiile. Vom vedea daca va fi la Barcelona sau in alta parte”, a spus Gica Hagi in GSP.