Noi detalii despre starea copilului trântit în parc în Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu cel care i-a pus viaţa în pericol

Detalii despre starea copilului trântit în parc. Un băiat de 13 ani a fost agresat de tatăl unui alt copil și a ajuns la spital. Ulterior, bărbatul și-a lovit și propriul copil. Incidentul a avut loc într-un parc din Hunedoara.

08 feb. 2021, 08:00
Noi detalii despre starea copilului trântit în parc în Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu cel care i-a pus viaţa în pericol
Detalii despre starea copilului trântit în parc.

UPDATE:

Detalii despre starea copilului trântit în parc. Băiatul de 13 ani s-a ales cu fractură craniană, în zona occipitală. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva spun că au reuşit să-l stabilizeze.

Incidentul a avut loc într-un parc din Hunedoara. Băiatul de 13 ani a fost trântit la pământ de bărbatul în vârstă de 29 de ani, care, se pare că este unchiul lui. Fiul acestuia, în vârstă de 7 ani, a fost de asemenea agresat.

Potrivit organelor de poliţie, în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi copii s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei, Alexandru Cobzar, l-a luat pe celălalt minor, l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Detalii despre starea copilului trântit în parc

Copilul de 13 ani a fost dus la spitalul municipal pentru investigații. Potrivit România TV, băiatul ar avea fractură de craniu şi va fi transportat la Timişoara.  (Vezi AICI imaginile)

Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit. „Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Agresorul a fost reţinut de poliţie după reconstituire

Agresorul a fost reţinut de poliţie şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

https://www.youtube.com/watch?v=7LIhMRCcqUM&feature=emb_logo