Înmormântarea lui Dinu Patriciu. Omul de afaceri, condus pe ultimul drum la sfârşitul săptămânii

Dinu Patriciu va fi îngropat în cimitirul Bellu din Bucureşti, la sfârşitul acestei săptămâni, potrivit unor surse politice. De altfel, la ceremonia de comemorare vor fi prezenţi mulţi dintre liderii politici importanţi ai României.

26 aug. 2014, 11:25
Înmormântarea lui Dinu Patriciu. Omul de afaceri, condus pe ultimul drum la sfârşitul săptămânii

Potrivit unor surse politice, familia lui Dinu Patriciu s-a întors din Marea Britanie, iar sicriul omului de afaceri a fost încredinţat unei firme specializate care se va ocupa de repatrierea acestuia.

Înmormântarea afaceristului va avea loc la sfârşitul săptămânii în cimitirul Bellu, informează România TV. Mai mult, Dinu Patriciu şi-a cumpărat un cavou de 25.000 de euro înainte să plece din ţară.

La înmormântare vor participa membri familiei şi foarte mulţi oameni politici, apropiaţi ai omului de afaceri.

CITEŞTE ŞI Vila lui Dinu Patriciu, scoasă la vânzare de executori. Află cât valorează

Dinu Patriciu, om de afaceri, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 64 de ani. Dinu Patriciu a aflat că este grav bolnav în urmă cu doi ani şi jumătate. Boala a avansat în timp, iar după o serie de analize făcute la clinicile din străinatate, medicii l-au pus pe lista de aşteptare pentru a primi un transplant de ficat.