DETALII NOI în cazul şoferului care a căzut cu maşina în Olt. Tânărul s-a zbătut până în ultima clipă să iasă

Noi dezvăluiri despre tânărul care a căzut cu maşina în râul Olt, în judeţul Sibiu. Şoferul s-a zbătut până în ultima clipă să iasă din maşină, dar nu a mai reuşit. El a fost găsit după două zile de căutări, după ce un alt şofer a anunţat la 112 că maşina din faţa lui a dispărut brusc de pe şosea, informează România TV.

20 dec. 2017, 08:13
DETALII NOI în cazul şoferului care a căzut cu maşina în Olt. Tânărul s-a zbătut până în ultima clipă să iasă

Tragedia a avut loc în dreptul localităţii Boiţa. Din cauza apei foarte reci şi a vizibilităţii reduse, maşina a fost găsită abia după 48 de ore de la accident.

În maşină se afla un tânăr de 30 de ani, întins pe scaunele din faţă. Poziţia în care se afla arată că s-a zbătut din răsputeri să deschidă uşile autoturismului pentru a ieşi la suprafaţă. Anchetatorii presupun şi că bărbatul purta centura de siguranţă în momentul accidentului, pentru că pe corprul său nu au fost găsite urme de lovire.

Citeşte şi Maşina căzută în Olt a fost scoasă la suprafaţă: un bărbat, găsit mort FOTO

Şoferul era din Oneşti, judeţul Bacău, şi urma să se căsătorească la vară, spun prietenii săi.

Căutările în râul Olt au început după ce un şofer a anunţat la 112 că a fost depăşit de o maşină care apoi a dispărut brusc de pe şosea. Acesta a bănuit că maşina respectivă a căzut în râu, dar până la găsirea ei, nimeni nu ştia şi dacă tragedia chiar avusese loc.

Citeşte şi Maşină căutată în Olt, apel disperat