Detalii incredibile despre tragedia din Muntenegru. Şoferul autocarului avea datorii de mii de euro

Autocarul morţii era condus de un angajat de la Poliţia Capitalei, care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului. Dezvăluirea a fost făcută de autorităţile din Muntenegru. Fiul lui este acum la locul tragediei pentru a-l identifica. Mai mult, poliţistul nu şi-a informat superiorii de la Poliţia Capitalei că are un alt job. Vecinii spun că a plecat ca şofer pentru a câştiga bani, fiindcă avea un credit de 10.000 de euro.

25 iun. 2013, 10:04
Detalii incredibile despre tragedia din Muntenegru. Şoferul autocarului avea datorii de mii de euro

Au apărut detalii incredibile despre tragedia din Podcorica. Autocarul morţii era condus de un agent de la Poliţia Capitalei, care se numără printre victime. Potrivit România TV, poliţistul se afla în timpul liber şi a plecat ca şofer pentru a câştiga bani, şi asta pentru că avea un credit de 10.000 de euro. Problema este că nu îşi informase superiorii că are un alt loc de muncă şi nici că pleacă din ţară.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre şoferi este angajat al Poliţiei. Din anul 2000 este şofer profesionist, are 45 de ani, este căsătorit şi are un copil. Începând de astăzi se afla legal în concediu de odihnă. Conducerea Poliţiei Capitalei a cerut verificări şi s-a stabilit că poliţistul nu a anunţat că părăseşte localitatea şi nici ţara”, a declarat Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei

Prietenii poliţistului din comuna Voluntari, din Ilfov, spun că George Ciobanu îşi mai luase un job pentru că avea probleme cu banii.

„Un salariu de agent este foarte mic: 2.000- 2.000 şi ceva de lei. Mai bine consideră să muncească în timpul liber, îşi desfăşoară şi alte activităţi pentru a-şi rotunji veniturile”, a spus Marius Idita, prieten al poliţistului- şofer. Citeşte şi: Ministerul de Interne a demarat operaţiunea de contactare a familiilor victimelor din Muntenegru

„Are un băiat. Şi el face Germania, Olanda. E şi el şofer. Aici stă socrul său şi în partea asta are el casa. Era un om… Ne rugăm să nu fie…”, spune un vecin.

La Gregory Tour, firma care deţine autocarul, toată lumea e de părere că vina tragediei aparţine şoferului.

„Şoferul a mers curajos! Ştiţi şi dumneavoastră, ca şofer, dacă zice că l-a făcut de 20 de ori, e clar că omul ăla ştia drumul. Un alt ghid, ce-am auzit zicea că şoseaua are pantă pronunţată şi te fură. Şi şi ploua! Nene, combinate astea două… sanie! Nici nu-ţi dai seama că nu poţi să opreşti un mastodont! Deci el a fost prea sigur şi tupeist! A avut unul în faţă, când a ieşit din tunel, care mergea încet, orbit, şi a zis că să nu dea în fundul lui, că-l depăşeşte. Şi a făcut balans!  E greşeală de şofer”, a declarat proprietarul spaţiului în care are sediul firma Gregory Tour, potrivit România TV.