DETALII INCREDIBILE ies la iveală în ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu: „Avea tot timpul după el o pipetă”

Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu, a povestit într-o emisiune de televiziune câteva momente șocante din viața creatorului de modă.

22 mai 2019, 18:25
DETALII INCREDIBILE ies la iveală în ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu: „Avea tot timpul după el o pipetă”

Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu a decis să vorbească despre adevărul pe care puțini au avut curajul să-l recunoască. Au ieșit la iveală detalii șocante despre regretatul designer, care s-a stins din viață în urma unui cumplit accident de mașină!

Invitați la o emisiune, Sorin Oprea și soția să, Andra, au povestit, pas cu pas, tot ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu, cu puțin timp înainte să moară.

Conform celor declarate chiar de el, Sorin Oprea ar fi încercat să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe Răzvan Ciobanu să mai aștepte puțin, ca să plece împreună, cu mașina lui.

Mai mult decât atât, se pare că Răzvan Ciobanu a fost găsit de acesta în diferite situații ce ar pune pe gânduri orice moment: într-o zi îi tremura maxilarul, în alta era prin București, pe Magheru, într-o stare greu de imaginat, ca și când abia se mai ține pe picioare.

„Noi l-am luat și l-am băgat în casă, se târa pe picioare. Atunci când l-am dus acasă am întâlnit și un domn, din Los Angeles, despre care am presupus că ar fi un posibil iubit, cu care a avut legătură Răzvan Ciobanu atunci când a plecat în străinătate”, a declarat Sorin Oprea.

„Adormea, eu am văzut cu ochii mei, de multe ori. Stătea de vorbă cu mine, scăpa telefonul din mână și adormea. Eu cred că dormit cu mâna pe volan și a tot mers. El la masă sforăia. Era treaz, vorbea și apoi sforăia. Avea tot timpul după el o pipetă. Am văzut că avea un recipient pe care îl ținea mereu după el, dar nu l-am întrebat. De exemplu, la atelier la el avea o perdea, o draperie pe care o trăgea, intra acolo, iar după 10 minute cădea lângă tine”, a mai spus Sorin Oprea.